The Witcher 3: Wild Hunt PC, PS4, PS5, SW, XBOXONE, XSX

A The Witcher harmadik része.
1616522400

Távozik a CD Projekt RED egyik vezetődizájnere

Andrzej Zawadzki a Twitteren jelentette be, hogy közel nyolc év után elhagyja a CD Projekt RED csapatát. Az úriember elmondása szerint új kalandokat keres, de hogy pontosan hol, azt egyelőre még nem árulta el.
1613125620

Frissítve: Hackertámadás érte a CD Projekt RED-et

A CD Projekt RED ma egy tweetben tudatta a nagyvilággal, hogy célzott hackertámadás áldozata lett. A hackerek állítólag a Cyberpunk 2077 és a The Witcher 3 forráskódjára is rátették a kezüket.
1613052000

The Witcher: Old World - társasjáték a vajákokkal

Habár Geralt kalandja véget ért, a CD Projekt RED még egyáltalán nem végzett a The Witcher univerzumával. Nemrég megtudtuk, hogy a könyvek, sorozatok és videojátékok mellett a társasjátékok világát is meghódítják a szörnyvadászok.
1608570000

Ilyen lesz a The Witcher-anime logója

Egyelőre nem sokkal tudunk többet a Netflix gondozásában készülő The Witcher-animéről, mint az év elején, de szerencsére nem lett törölve a projekt, ugyanis a sorozatgyártó most lerántotta a leplet a széria logójáról.
1608202800

Új képeken a The Witcher-sorozat második évada

Miközben szegény Henry Cavill bőszen szürcsölgeti a Fecske főzeteket, hogy mihamarabb felépüljön, mi addig három új képet nézhetünk meg a netflixes sorozat második évadának forgatásáról.
1607936400

Henry Cavill megsérült a The Witcher forgatásán

Ismét parkolópályára kényszerült a The Witcher-sorozat forgatása. Igaz, ezúttal nem a koronavírus-járvány szólt közbe, hanem a mindenki kedvenc vajákját játszó brit színész sérült meg a munkálatok közben.
1604862000

Ismét szünetel a Vaják-sorozat forgatása

A koronavírus-járvány sajnos újra közbeszólt a Vaják-sorozat második évadának forgatásába, ezért a stáb a tavaszi kihagyás után egy újabb kényszerpihenőre lett kárhoztatva, amíg nem lehet biztonságosan folytatni a munkálatokat.
1604419200

Vaják - megújulnak a nilfgaardi páncélok

Tovább szállingóznak az újabb képek a The Witcher-sorozat második évadáról, amelyeken ezúttal a lecserélt nilfgaardi vérteket csodálhatjuk meg. Úgy tűnik, végre tekintélyt parancsoló ruházatot kapnak a birodalom katonái.
1602082800

The Witcher-sorozat - új fotók a második évadból

Geralt új páncéljára már vethettünk egy pillantást két fotó erejéig, a minap pedig újabb fotók érkeztek a netflixes The Witcher-sorozat második évadából. Ezúttal Ciri és Yennefer kapják a főszerepet.
1601910000

Úgy néz ki, jöhet a The Witcher harmadik évada is

Habár még a második felvonás munkálatai sem értek véget, a jelek szerint a Netflix már berendelte a The Witcher-sorozat harmadik évadát. A folytatás felett továbbra Lauren Hissrich bábáskodik majd.