The Witcher 3: Wild Hunt PC, PS4, SW, XBOXONE

A The Witcher harmadik része.
Típus: Akció, RPG

Novemberben fejeződik be a Vaják-sorozat

A PlayOn szólt, hogy célegyenesbe érkezett a hetedik Vaják-kötet előkészítése, így november közepén végre lezárul Rivai Geralt és Ciri története. A Vaják: A tó úrnőjében Sapkowski elképesztő bravúrral ábrázolja a háborút és a drámát.

Folytatódott a The Witcher-dokumentumfilm

Ha még nem láttad Geraltot snowboardozás közben, akkor itt a remek alkalom! A Noclip dokumentumfilm-sorozatának legújabb epizódjaiból kiderül, hogy a fejlesztők is szeretnek ökörködni munka közben.

The Witcher 3 - megérkezett a PS4 Pro-javítás

A CD Projekt RED végre elérhetővé tette a The Witcher 3: Wild Hunt legújabb frissítsét, ami ezúttal nem hibákat orvosol, hanem a korábban beharangozott teljesítményjavulást és 4K-támogatást hozza el a PS4 Pro tulajdonosainak.

Frissítve: The Witcher - ma rajtol el a minisorozat

Nem ez az első alkalom, hogy dokumentumfilm foglalkozik a The Witcher-sorozattal és a CD Projekt RED csapatával. A mostani vállalkozás egy hatrészes minisorozat lesz, aminek az első felvonása pont ma mutatkozik be.

Kétórás dokumentumfilm a The Witcher születéséről

Idén lett 10 éves a CD Projekt RED The Witcher-trilógiája, de Ríviai Geralt és a videojátékok kapcsolata sokkal korábbra nyúlik vissza. Egy lengyel oldal utánajárt annak, hogyan lett Andrzej Sapkowski könyveiből játék.

The Witcher 3 - hamarosan jön a 4K-frissítés

Bár tegnap még úgy tűnt, napokon belül befuthat a The Witcher 3: Wild Hunt PS4 Próhoz készített grafikai tuningja, Radek Adam Grabowski PR-os végül tisztázta, hogy ez csak a bejelentésre igaz.

Több mint 2 milliárd dollárt ér a CD Projekt RED

Alaposan kinőtte magát a The Witcher-játékok fejlesztőcsapata, a cég most már több mint 2 milliárd dollárt ér. Ebben az az igazán durva, hogy a lengyelek egy év alatt duplázták meg az értéküket.

Tízéves a The Witcher-sorozat

Hihetetlen, hogy repül az idő. Mintha csak ma lett volna, amikor először bújhattunk Ríviai Geralt bőrébe, akivel az elmúlt egy évtized során rengeteg csodás kalandot élhettünk át. Boldog születésnapot!

Alzur's Legacy - The Witcher-kisfilm a rajongóktól

Ígéretes The Witcher-kisfilmen dolgozik egy rajongókból álló csapat, akik most az Indiegogón gyűjtenek arra, hogy befejezhessék a projektet. Már néhány rövid részletet is tudunk mutatni az adaptációból.

E3 2017: Felturbózzák a konzolos The Witcher 3-at?

A CD Projekt RED egy Twitteren feltett rajongói kérdésre válaszolva megerősítette, hogy már dolgoznak egy olyan javításon, ami sokat dob majd a The Witcher 3 látványvilágán PlayStation 4 Prón és az új Xboxon.