The Witcher 3: Wild Hunt PC, PS4, SW, XBOXONE

A The Witcher harmadik része.
Típus: Akció, RPG

The Witcher 3 - hamarosan jön a 4K-frissítés

Bár tegnap még úgy tűnt, napokon belül befuthat a The Witcher 3: Wild Hunt PS4 Próhoz készített grafikai tuningja, Radek Adam Grabowski PR-os végül tisztázta, hogy ez csak a bejelentésre igaz.

Több mint 2 milliárd dollárt ér a CD Projekt RED

Alaposan kinőtte magát a The Witcher-játékok fejlesztőcsapata, a cég most már több mint 2 milliárd dollárt ér. Ebben az az igazán durva, hogy a lengyelek egy év alatt duplázták meg az értéküket.

Tízéves a The Witcher-sorozat

Hihetetlen, hogy repül az idő. Mintha csak ma lett volna, amikor először bújhattunk Ríviai Geralt bőrébe, akivel az elmúlt egy évtized során rengeteg csodás kalandot élhettünk át. Boldog születésnapot!

Alzur's Legacy - The Witcher-kisfilm a rajongóktól

Ígéretes The Witcher-kisfilmen dolgozik egy rajongókból álló csapat, akik most az Indiegogón gyűjtenek arra, hogy befejezhessék a projektet. Már néhány rövid részletet is tudunk mutatni az adaptációból.

E3 2017: Felturbózzák a konzolos The Witcher 3-at?

A CD Projekt RED egy Twitteren feltett rajongói kérdésre válaszolva megerősítette, hogy már dolgoznak egy olyan javításon, ami sokat dob majd a The Witcher 3 látványvilágán PlayStation 4 Prón és az új Xboxon.

Elstartolt a GOG nyári vására

Lassan vége a sulinak, megkezdődnek a nyári szabik, így itt az ideje a játéknak! Ha olcsón szeretnél beruházni néhány új DRM-mentes PC-s címre, akkor mindenképp nyálazd át a GOG Summer Sale kínálatát!

Bagóért vette meg a Witcher-jogokat a CD Projekt

Azt már korábban is tudtuk, hogy a Vaják-könyvek írója nem kap részesedést a The Witcher-játékok után, de azt nem gondoltuk volna, hogy a CD Projekt RED-nek nemigen kellett a zsebébe nyúlnia, mikor megvette a jogokat.

The Witcher-sorozatot készít a Netflix

A Netflix lecsapott Andrzej Sapkowski fantasy regénysorozatának, a The Witchernek a jogaira, és megerősítették, hogy már dolgoznak Geralt vadregényes kalandjának tévésorozatos változatán.

25 milliónál jár a The Witcher-sorozat

Az első rész óta több mint 25 millió példányt adtak el a The Witcher-sorozat tagjaiból. A lengyel fejlesztők a jövőről is beszéltek: a Cyberpunk 2077 gőzerővel készül, azonban idén sem mutatnak belőle semmit.

A The Witcher írója nem kap pénzt a játékok után

Andrzej Sapkowski, a Vaják-könyvek írója nem kap részesedést a The Witcher-játékok után a CD Projekttől, és azt is bevallotta, hogy még egyetlen résszel sem játszott. A szerzővel az Eurogamer ült le beszélgetni.