Xbox One XBOXONE

A Microsoft új generációs konzolja, az Xbox 360 utódja.

HWSW: Elköltözhetnek Kínából a tech cégek

A háttérben nem csak az amerikai kormány elmúlt időszakban vívott kereskedelmi háborúja áll. Állítólag már nem annyira vonzó a tech cégeknek Kína, így más nagy amerikai vállalatok is követhetik a költözni készülő Apple példáját.

Leépítések voltak az Inside Xbox csapatánál

Leépítések voltak a Microsoft belsős tartalomgyártó csapatánál, amelyek a Mixer streamereit és az Inside Xbox műsorvezetőit is érintették. Azt még nem tudjuk, hogy milyen hatással lesz a cég műsoraira mindez.

E3 2019: Ne dobjátok ki az Xbox One-kiegészítőket!

A Microsoft Xbox-részlegének vezetője, Phil Spencer, majd később Larry "Major Nelson" Hyrb és Elliot Hsu termékdizájner is megerősítette, hogy a Project Scarlett támogatni fogja az Xbox One kiegészítőit.

E3 2019: Lemezmeghajtóval jön a Project Scarlett

Még mindig keveset tudni a következő generációs Xbox-konzolról (vagy konzolokról), de most egy fontos részlet legalább megerősítést nyert. Phil Spencer elárulta, kitartanak a lemezmeghajtó mellett.

E3 2019: Októbertől próbálgatható a Project xCloud

Meglepően keveset hallottunk a Microsoft felhőalapú játékszolgáltatásáról, a Project xCloudról. Habár az E3-on résztvevők már a héten kipróbálhatják azt, a nagyközönség csak valamikor októberben csaphat le a korai verzióra.

E3 2019: Új kiadást kap az Elite Wireless Controller

Továbbfejlesztett kiadással jelentkezik az Xbox Elite Wireless Controller. Végre kapunk aksit, illetve megújul a markolat anyaga, és még precízebbek lesznek a karok, a bumperek és a különböző felcsatolható kiegészítők.

E3 2019: Itt nézd vissza a Microsoft konferenciáját!

A konzolgyártók közül egyedül a Microsoft tart klasszikus sajtókonferenciát, a redmondiak bulija 22 órakor veszi kezdetét. Kövesd élőben az eseményt, hogy ne maradj le egyetlen bejelentésről sem!

E3 2019: Easter egg vezeti fel az Xbox Scarletet

Nagyon úgy fest, hogy a Microsoft vadonatúj generációs konzolja ott lesz a ma esti prezentáció során. Legalábbis erre utal az a skarlát színt jelölő RGB-kombináció, melynek részleteit a konferencia teaserében rejtették el.

E3 2019: 14 exkluzív játékot hoz a Microsoft

Alig másfél hét múlva rajtol el az idei E3, a Microsoft pedig gőzerővel készül a showra, ahol az ígéretek szerint közel kétórás konferenciát tartanak. Phil Spencer ígérete szerint az eseményen 14 házon belül fejlesztett játékot mutatnak majd be.

Lila színű Xbox One S érkezhet a Fortnite-tal

Kiszivárgott egy új Xbox One S-modell, ami káprázatos lila színben pompázik. A Fortnite Limited Edition némi V-Buckot és egyedi skint is ad a battle royale-játékhoz a megszokott 1 terás vinyó és a 300 dolláros árcédula mellett.