Xbox One XBOXONE

A Microsoft új generációs konzolja, az Xbox 360 utódja.
Típus: Játékkonzol

Finomhangolást kap az Xbox One kontrollere?

A Windows Latest szúrta ki, hogy a Microsoft decemberben két szabadalmat is levédetett. Mindkettő az Xbox One-kontroller ravaszával kapcsolatos újítás, így nem kizárt, hogy finomhangolt változatot kap majd az amúgy is szuper irányító.

2019-re átveszi a vezetést a Nintendo

Legalábbis ami az adott év konzoleladásait illeti. Megjelent a Strategy Analytics legújabb kutatása, mely a 2019-es év konzolos üzletágát veszi górcső alá. Ez alapján jövőre a Nintendo Switchből talál majd gazdára a legtöbb példány.

És neked mennyi kell még a 2 millió Gamerscore-ig?

Stallion83 neve bizonyára sokak számára ismerősen cseng, az úriember ugyanis hivatalosan is a világ legnagyobb acsivadásza. Most újabb rekordot döntött: elsőként érte el a 2 millió Gamerscore-t.

Lemezmeghajtó nélküli Xbox One érkezik jövőre?

Lapértesülések szerint a Microsoft 2019-ben egy olyan Xbox One-t dob a piacra, amelyben nem lesz lemezmeghajtó, így az olcsóbb lesz, és kizárólag a digitálisan megvásárolt játékokat futtathatjuk rajta.

Már egér-billentyűzet kombóval is xboxozhatunk

Elstartolt a beígért egér- és billentyűzettámogatás Xbox One-on, a konzol legújabb rendszerfrissítése már éles, és a legnépszerűbb játékok már támogatják is a PC-s perifériákat. Okosodott a hangvezérlés is.

16 új cím az Xbox Game Pass kínálatában

A szolgáltatás nagy dobása, a PlayerUnknown's Battlegrounds mellett további játékok landolnak a Game Passben az ünnepi szezon folyamán. Egészen pontosan 16 címről van szó, rögtön el is áruljuk, melyek ezek.

Itt nézd vissza az X018-at!

A hétvégén kezdetét vette a Mexikóvárosban megrendezésre kerülő X018 Microsoft-esemény, melynek Inside Xbox prezentációján rengeteg újdonsággal és meglepetéssel találkozhatunk majd magyar idő szerint este tíztől.

Xbox One - itt az egér- és billentyűzettámogatás

A Microsoft bejelentette, hogy az Xbox One régóta várt egér- és billentyűzettámogatása a jövő héten élesedik. Már rögtön a startkor egy sor játék támogatja a külső perifériákat - köztük a Fortnite és a Warframe.

Radioactive Edition nevű Xbox One X érkezett

A Bethesda és a Microsoft egy különleges festésű Xbox One X-kiadással készül a Fallout 76 megjelenésére. A Radioactive Edition különösen érdekes lehet a kosárlabdarajongók, főleg a Sixers-fanok számára.

Microsoft: jól teljesít a játékos divízió

Befutott a Microsoft 2019-es üzleti évének első negyedéves pénzügyi jelentése. 29,1 milliárd dolláros rekordbevétellel zárták a Q1-et, ezt pedig részben a felhős szolgáltatásoknak, illetve a játékoknak köszönhetik.