No Man's Sky PC, PS4, PS5, SW, XBOXONE, XSX

Elképesztően hangulatos felfedezős akció-kalandjáték a Hello Gamestől.

Így harcolunk majd a No Man's Skyban

Folytatódik a No Man's Sky múlt héten elindított videósorozata, melyben ezúttal a játék harcrendszerét ismerhetjük meg egy rövid, de annál látványosabb trailer keretein belül.

Fedezzük fel a No Man's Sky univerzumát!

Kevesebb mint egy hónap van hátra a No Man's Sky megjelenéséig, ám addig egy új videósorozattal üthetjük el a várakozással teli heteket. Az első rész a felfedezésről szól, noha egy élet is kevés 18 trillió bolygó bejárásához.

Aranylemezen a No Man's Sky

Több késés és hosszú várakozás után úgy tűnik, hogy végre tényleg elkészült a Hello Games ambiciózus játéka. A No Man's Sky aranylemezre került, így elvileg már csak a sokszorosítás van hátra.

No Man's Sky - rosszul viselik a rajongók a csúszást

És akkor még finomak voltunk: nemcsak a Hello Games vezetője, de a No Man's Sky késését megszellőztető Kotaku újságírója is halálos fenyegetéseket kapott az elmúlt héten.

Frissítve: Csúszik a No Man's Sky megjelenése

Hivatalos bejelentés ugyan még nem érkezett, de a mindig jól értesült Kotaku úgy tudja, a júniusra tervezett No Man's Sky-premier elmarad. A játék állítólag augusztusig biztosan nem kerül boltokba.

No Man's Sky - a végtelenbe és tovább

A No Man's Sky kétségtelenül az év egyik legjobban várt játéka, mégse teljesen világos, mit is kínál majd a Hello Games grandiózus vállalkozása. A cég vezére most egy 15 perces videóban igyekszik a főbb pilléreket bemutatni.

No Man's Sky - ilyen egy űrkalandor napja

Még mindig nem tudod, mitől lesz tartalmas vagy éppen változatos a No Man's Sky játékmenete? Az IGN First és egy húszperces kedvcsináló jóvoltából most egy kicsit közelebb kerülhetsz a válaszhoz.

Ilyen gép kell a No Man's Skyhoz

Ahogy azt megírtuk, végre kiderült, mikor jelenik meg a No Man's Sky, sőt immár elő is rendelhető a Hello Games játéka. Ezzel együtt fény derült a gépigényre, és az is sanszos, hogy a PC-s verzióból nem készül lemezes változat.

Dátumot kapott a No Man's Sky

A Hello Games végre bejelentette az űrutazó sandbox játékának napra pontos megjelenési dátumát. Ahogy azt vártuk, a No Man's Sky tényleg júniusban startol el PC-n és PlayStation 4-en.

Teljes árú játék lesz a No Man's Sky

A hivatalos PlayStation Blogra véletlenül kikerült bejegyzés szerint holnaptól rendelhetjük elő a No Man's Skyt. A posztot azóta eltávolították, de az kiderült, hogy a Hello Games alkotása teljes árú lesz, azaz 60 dollárt kérnek érte.