Overwatch PC, PS4, XBOXONE

18 év után az első új brand a Bizzardtól, ráadásul egy eddig ki nem próbált műfajban száll ringbe a cég: az Overwatch egy csapatalapú shooter.
1571205620

Overwatch - visszatért a Halloween Terror

Tegnap hivatalosan is elindult az Overwatch halloweenre időzített eseménye. A Halloween Terror ezúttal is rengeteg kozmetikai kiegészítővel kedveskedik, de a kooperatív Junkenstein’s Revenge is visszatért.
1571155200

A Blizzard lefújta az Overwatch launch partyját

Ma jelent meg az Overwatch Nintendo Switchre szánt változata, a premiert pedig egy különleges launch party kísérte volna New Yorkban. A Blizzard azonban visszamondta az eseményt, valószínűleg a hongkongi botrány hatására.
1571065200

Letöltőkód lesz a switches Overwatch dobozában

Közérdekű közlemény azoknak, akik dobozos formában vásárolnák meg az Overwatch Nintendo Switchre szánt átiratát: a játék tokja mindössze egy letöltőkódot rejt majd, kártyát nem.
1571043600

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Az év egyik legizgalmasabb hete vár a Nintendo Switch-tulajokra, de azért a többi platformon sincs túl sok okunk a panaszra, ráadásul a mozikba is érdemes lesz ellátogatnunk. Biztosan nem fogunk unatkozni a következő napok során.
1570460400

Overwatch - saját regényt kap Orisa feltalálója

Fiatal felnőtteknek szóló regénnyel bővül az Overwatch kánonja. A főszerepben Efi Oladale, Orisa fiatal tervezője áll majd, aki saját kezébe veszi a terrortámadás alatt álló Numbani sorsát.
1570082400

BlizzCon 2019: Íme, a Virtual Ticket extrái

Mint ahogy minden évben, idén sem kell kimozdulnunk ahhoz, hogy egy kicsit mi is úgy érezzük, hogy részt vettünk a BlizzConon. A Virtual Ticket segítségével élőben követhetjük a show összes eseményét és kapunk némi digitális lootot is.
1567681201

Ez történt a tegnapi Nintendo Directen

Tegnap késő este lement egy új Nintendo Direct, a közel negyvenperces előadás alatt pedig elég sok érdekességet jelentettek be, amiket most egy csokorba gyűjtve össze is foglaltunk.
1567611000

Nintendo Switchre is megjelenik az Overwatch

A Nintendo valószínűleg a ma éjjeli Direct keretei között jelentette volna be, hogy Nintendo Switchre is megjelenik a Blizzard népszerű multis lövöldéje, az Overwatch. A szivárogtatók viszont idő előtt ellőtték a meglepit.
1565762400

Overwatch - senki sem menekül a gravitáció elől!

Főleg miután a tesztszervereket maga mögött hagyva végre hivatalosan is berobban a csatamezőre a vadonatúj karakter, Sigma, és az ő őrült gravitációcsapdás, illetve pajzsos szuperképességei.
1563865229

Overwatch - hivatalosan is bemutatkozott Sigma

Vége a találgatásoknak, hivatalosan is lehullt a lepel az Overwatch következő játszható hőséről, Sigmáról, aki egy balul elsült kísérletnek köszönheti képességeit és hasadt elméjét.