Anthem PC, PS4, XBOXONE

A BioWare új címe, ami a Destiny és a The Division ellen indul harcba.
Típus:

Komoly problémákkal küszködik az Anthem

Noha a játéktól sem a kritikusok, sem pedig játékosok nem voltak maradéktalanul elragadtatva, összességében el lehetett vele lenni, működött a dolog. Legalábbis eddig. Úgy látszik, sokaknál durva hibák merülnek fel PS4-en.

Brit toplista: ismét vezet az Anthem

A héten három új belépő is érkezett a top 10-es listába, ám a BioWare alkotásának mégis sikerült megőriznie az első pozícióját, ráadásul a FIFA 19 is sikeresen küzdötte fel magát a második helyre.

BioWare: nem vagyunk veszélyben az Anthem miatt

A premier előtti negatív visszhangok az Anthem eladásain is meglátszanak, ennek ellenére a BioWare vezető producere, Michael Gamble a Twitteren megnyugtatott mindenkit: nem kell félteni a stúdiót, nem fogják bezárni őket.

Túlfizetett az EA és az Activision CEO-ja?

Egy nonprofit szervezet, az As You Sow összegyűjtötte azoknak a cégvezetőknek a listáját, akiknek cégük alkalmazottaihoz képest kiemelkedően magas a fizetésük. A játékvilágból az Activision Blizzard és az Electronic Arts vezére is felkerült a listára.

Brit toplista: csúcsra tör az Anthem

Mint ahogyan az várható volt, a BioWare alkotása magabiztosan vette át a múlt héten befutott Far Cry: New Dawn listavezető pozícióját. Az újabb címek mellett nagyot futott még a FIFA 19 és a Forza Horizon 4 is.

Anthem - sokat változott a látvány 2017 óta

És nem igazán a jó irányba. A BioWare alkotásánál, noha rengeteg izgalmas újítással rendelkezik, a megjelenés előtti időszakban kétségtelenül a grafikája kapta a marketinges főszerepet. Éppen ezért is lehet fájó a drasztikus visszaesés.

Anthem - ez várható a következő negyedévben

A BioWare hosszabb távra tervez az Anthemmel, ez szinte biztosnak látszik. A stúdió felvázolta a megjelenést követő első három hónap terveit: sok új esemény, misszió, különleges item és egyéb újdonság vár a Freelancerekre.

Anthem - gondok vannak a quickplay móddal

Akik előfizetői a Origin Access Premiernek, azok már javában nyúzhatják a BioWare legújabb játékát, az Anthemet, aminek bizony akadnak még problémái. Például a quickplay lehetőség, ami elég sokszor meg tudja tréfálni a játékosokat.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Az idei év egyik legjobb napja játékos szempontból egyértelműen február 15. volt, a Metro Exodus, a Far Cry: New Dawn és az Anthem korai hozzáférésű megjelenésével. Ennek ellenére a héten sem fogunk unatkozni.

Anthem - mi várható az első frissítésben?

Nem túl simán, de elstartolt a BioWare sci-fi akció-szerepjátéka az Origin és az EA Access előfizetőinek. A készítők elárulták, mi várható a márciusban érkező első frissítésben, és néhány tippet is adnak a zöldfülűek számára.