Anthem PC, PS4, XBOXONE

A BioWare új címe, ami a Destiny és a The Division ellen indul harcba.
Típus:

Anthem - elindult a VIP-demó, tele vannak szerverek

Az alfabemutatókat leszámítva a közönség most próbálhatja ki először az BioWare nyílt világú online akciójátékát. A játékosok érdeklődését azonban alábecsülték: pillanatok alatt csordultig teltek a szerverek, így jelenleg belépni sem lehet.

Anthem - bemutatkozott a közösségi tér

Az Anthem vezető producere, Michael Gamble a Twitteren jelentette be, hogy aranylemezre került a BioWare következő játéka. Ezzel párhuzamosan Gamble a cím közösségi zónáját, a Launch Bayt is bemutatta.

Húsz cím, amivel játszanod kell 2019-ben

Vége az ünnepi uborkaszezonnak, a kiadók és fejlesztők január közepe óta ontják magukból az újabb és újabb játékokat. Lássunk húsz címet, amivel mindenképpen játszanod kell idén!

Anthem - így tér el a demó a teljes változattól

Jövő hétvégén az előrendelők, egy hétre rá pedig mindenki más is kipróbálhatja az Anthem demóváltozatát. Lesz azonban pár kulcsfontosságú eltérés a végleges játékhoz képest, amiről érdemes tudnunk.

Ezt kell tudnod az Anthemről

Noha eddig is el voltunk látva kedvcsinálókkal, a BioWare egy új videósorozatot indított, amely az Anthem játékmenetét mutatja be. Az első rész egyfajta összefoglalás: szó lesz a sztoriról, a fejlődésről és a testreszabhatóságról.

Tíz percig pörög az Anthem

Irány a mélység! Az IGN jóvoltából több mint 10 percnyi Anthem-játékmenetbe leshetünk bele, melynek során lecsekkolhatjuk a masszív Colossus és a mozgékony Interceptor páncélokat is.

Anthem - nyolc perc szabad felfedezés

A BioWare szerepjátékában nemcsak küldetések teljesítésével múlathatjuk az időt, hanem a játék világának felfedezésével is. Az IGN legújabb videója több mint nyolcpercnyi vadiúj gameplayt tartalmaz.

Anthem - megérkezett a rendszerkövetelmény

Lassan ráfordulunk az Anthem februári megjelenésére, úgyhogy az Electronic Arts és a BioWare időszerűnek látta megosztani a játék PC-s változatának minimum és ajánlott rendszerkövetelményét. A kettő között akad azért egy kisebb ugrás.

Látványos előzetest kapott az Anthem

A CES 2019 során az Nvidia színpadán mutatták be az Anthem legújabb előzetesét. A trailer elsősorban a játék gyönyörű látványvilágára fókuszál, valamint arra, hogy hogyan teszi mindezt még elképesztőbbé az RTX platform és a DLSS élsimítás.

Anthem - Interceptor, Storm és Colossus akcióban

Az Anthemmel kapcsolatban sok minden elmondható, de az nem, hogy az EA zsákbamacskát árulna; az elmúlt hónapokban folyamatosan újabb és újabb videók érkeztek, és nincs ez máshogy ezúttal sem; íme, a Lost Arcanist pálya.