Anthem PC, PS4, XBOXONE

A BioWare új címe, ami a Destiny és a The Division ellen indul harcba.

E3 2018: Teasert kapott az Anthem

Az Electronic Arts bejelentette, hogy a jövő hétvégi EA Playen kinn lesz a BioWare nyitott világú sci-fi szerepjátéka is. Az eseményen még több részlet kiderül az Anthemről, amiről most egy nyúlfarknyi teasert nézhetünk meg.

Egyedül is játszható az Anthem

Miután a héten megtudtuk a körülbelüli megjelenési dátumot, a BioWare fejese, Casey Hudson a stúdió hivatalos honlapján mesélt az Anthemről. Emellett egy új projektről is beszélt, ami nagyon hajaz a Dragon Age-re. Talán pont a folytatás lesz?

Jövő márciusban jelenik meg az Anthem

Hiába élt át kellemetlen heteket tavaly év végén az Electronic Arts, a loot box-botrány végül a bevételein nemigen hagyott nyomot. A befektetőknek tartott előadáson szó esett még az Anthemről és a Battlefield új részéről is.

Az Anthemben nagyobb hangsúlyt kap a történet

A BioWare elismerte, hogy a Mass Effect: Andromedában több időt kellett volna a narratívára fordítaniuk, ám ezt a hibát nem követik el újra az Anthemben. Mint mondják, a történet nagyon fontos egy nyitott világú sci-fi szerepjáték esetében.

E3 2018: Tudjuk, mikor konferenciázik az EA

Idén júniusban ismét saját bulit tart Los Angelesben az Electronic Arts - nem messze az E3 székhelyétől. Az EA Playt a kiadó saját konferenciája nyitja meg, aminek most már a pontos időpontját is megerősítették.

E3 2018: Az új Battlefieldet is beizzítja az EA

A korábbi évekhez hasonlóan az Electronic Arts idén is EA Playt tart a klasszikus E3-as szereplés helyett, a következő show főszereplője pedig az Anthem és az új Battlefield lesz.

Hivatalos: késik az Anthem, Battlefield érkezik idén

Az Electronic Arts az aktuális pénzügyi helyzetjelentésében hivatalosan is megerősítette a múlt héten felröppent pletykákat. Az Anthem valóban átcsúszik a jövő év elejére, helyette pedig Battlefieldet kapunk majd.

Idén már nem jelenik meg az Anthem?

A BioWare ambiciózus szerepjátéka az eredeti tervekkel ellentétben csak 2019 elején jelenik meg - tudtuk meg a Kotakutól. A magazin belsős információkra hivatkozva szellőztette meg a csúszást.

Anthem - még nem dőlt el a loot boxok kérdése

A közelmúltban rengeteg új cím kapcsán felmerültek a loot boxokkal kapcsolatos kérdések, amelyek leginkább azt firtatják, hogy van-e ezeknek létjogosultságuk a játékokon belül. Legutóbb az Anthemnél jött elő a téma.

Anthem - biztosan lesz majd béta

Az E3-as bejelentés óta meglehetősen nagy csend övezi a BioWare következő játékát, az Anthemet. Jonathan Warner, a játék rendezője azonban nemrég kicsit aktivizálta magát a Twitteren, így kiderült egy-két friss részlet.