Anthem PC, PS4, XBOXONE

A BioWare új címe, ami a Destiny és a The Division ellen indul harcba.
Típus:

E3 2018: Tudjuk, mikor konferenciázik az EA

Idén júniusban ismét saját bulit tart Los Angelesben az Electronic Arts - nem messze az E3 székhelyétől. Az EA Playt a kiadó saját konferenciája nyitja meg, aminek most már a pontos időpontját is megerősítették.

E3 2018: Az új Battlefieldet is beizzítja az EA

A korábbi évekhez hasonlóan az Electronic Arts idén is EA Playt tart a klasszikus E3-as szereplés helyett, a következő show főszereplője pedig az Anthem és az új Battlefield lesz.

Hivatalos: késik az Anthem, Battlefield érkezik idén

Az Electronic Arts az aktuális pénzügyi helyzetjelentésében hivatalosan is megerősítette a múlt héten felröppent pletykákat. Az Anthem valóban átcsúszik a jövő év elejére, helyette pedig Battlefieldet kapunk majd.

Idén már nem jelenik meg az Anthem?

A BioWare ambiciózus szerepjátéka az eredeti tervekkel ellentétben csak 2019 elején jelenik meg - tudtuk meg a Kotakutól. A magazin belsős információkra hivatkozva szellőztette meg a csúszást.

Anthem - még nem dőlt el a loot boxok kérdése

A közelmúltban rengeteg új cím kapcsán felmerültek a loot boxokkal kapcsolatos kérdések, amelyek leginkább azt firtatják, hogy van-e ezeknek létjogosultságuk a játékokon belül. Legutóbb az Anthemnél jött elő a téma.

Anthem - biztosan lesz majd béta

Az E3-as bejelentés óta meglehetősen nagy csend övezi a BioWare következő játékát, az Anthemet. Jonathan Warner, a játék rendezője azonban nemrég kicsit aktivizálta magát a Twitteren, így kiderült egy-két friss részlet.

Elhunyt Corey Gaspur, a Mass Effect tervezője

A BioWare közölte a hírt, miszerint a Mass Effect és a jelenleg is fejlesztés alatt álló Anthem vezető dizájnere, Corey Gaspur sajnálatos módon életét vesztette. A remek szakember közel egy évtizedig dolgozott a csapatnak.

Anthem - nem a Mass Effectre fog hasonlítani

A BioWare az E3-on mutatta be az Anthemet, amiről Aaryn Flynn, a stúdió vezetője a CBC-nek adott interjúban elárulta, hogy sokkal közelebb áll majd a Star Wars- és a Marvel-univerzum sci-fi vonalához, mint a Mass Effecthez.

Az EA tíz évre tervez az Anthemmel

Az Anthem vitathatatlanul az idei E3 egyik legígéretesebb alkotása volt. Mint kiderült, az EA is hosszú távra tervez a BioWare shared-world játékával, ami akár tíz évig is a fókuszban lehet. Pont mint az Activison és a Destiny esetében.

E3 2017: Íme, az expó legjei - szerintünk

A tavalyi évhez hasonlóan idén is összeszedtük az E3 legjeit: a Gamekapocs szerkesztői egyenként mondják el, melyik volt szerintük az expó legjobb játéka, melyik volt a legnagyobb csalódás, és min lepődtünk meg a leginkább.