Anthem PC, PS4, XBOXONE

A BioWare új címe, ami a Destiny és a The Division ellen indul harcba.
Típus:

Anthem - lesz mit csinálni a végjátékban is

Az Anthem rendezője, Jonathan Warner az Arekkz Gaming YouTube-csatornának adott interjúban elárulta, hogyan is képzelik el a végjáték utáni tartalmakat, de arról is mesélt, hogy zajlik majd a karakterek kezelése.

E3 2018: Így fut PC-n az Anthem

Az NVIDIA nem csupán az új Tomb Raider PC-s verziójának sorsát viseli a szívén. A hardvergyártó lepacsizott az EA-vel, így egy sor látványos effekttel spékelik meg az Anthem számítógépes verzióját. Vessünk rá egy pillantást!

E3 2018: Az EA-konferencia bejelentései egy helyen

Tegnap este elrajtolt az idei E3-as hisztéria, méghozzá az Electronic Arts sajtókonferenciájával. Ha lemaradtál volna róla, összeszedtük egy csokorba a műsor bejelentéseit és látnivalóit.

E3 2018: Amit eddig tudunk az Anthemről

A tegnapi nap során végre részletesen bemutatták az EA egyik nagy dobását, a BioWare által készített Anthemet. A játékról azóta is érkeznek az újabb és újabb hírek, melyeket az alábbiakban foglaltunk össze.

E3 2018: Februárban repül be az Anthem

Napra pontos megjelenési dátumot kapott az Anthem, emellett egy adag mozgóképes látnivaló is érkezett a BioWare üdvöskéjéhez. Ja, és loot boxok sem lesznek, megnyugodhatunk.

E3 2018: Itt nézd vissza az EA konferenciáját!

Habár az Electronic Arts formálisan nem vesz részt az E3-on, maga is készül egy nagyszabású eseménnyel a jövő hétre, amit szokás szerint a sajtókonferenciája vezet fel ma este.

E3 2018: Teasert kapott az Anthem

Az Electronic Arts bejelentette, hogy a jövő hétvégi EA Playen kinn lesz a BioWare nyitott világú sci-fi szerepjátéka is. Az eseményen még több részlet kiderül az Anthemről, amiről most egy nyúlfarknyi teasert nézhetünk meg.

Egyedül is játszható az Anthem

Miután a héten megtudtuk a körülbelüli megjelenési dátumot, a BioWare fejese, Casey Hudson a stúdió hivatalos honlapján mesélt az Anthemről. Emellett egy új projektről is beszélt, ami nagyon hajaz a Dragon Age-re. Talán pont a folytatás lesz?

Jövő márciusban jelenik meg az Anthem

Hiába élt át kellemetlen heteket tavaly év végén az Electronic Arts, a loot box-botrány végül a bevételein nemigen hagyott nyomot. A befektetőknek tartott előadáson szó esett még az Anthemről és a Battlefield új részéről is.

Az Anthemben nagyobb hangsúlyt kap a történet

A BioWare elismerte, hogy a Mass Effect: Andromedában több időt kellett volna a narratívára fordítaniuk, ám ezt a hibát nem követik el újra az Anthemben. Mint mondják, a történet nagyon fontos egy nyitott világú sci-fi szerepjáték esetében.