Anthem PC, PS4, XBOXONE

A BioWare új címe, ami a Destiny és a The Division ellen indul harcba.

Anthem - részletek a lootról és a fejlődésről

Az Anthem producere, Mark Darrah elég aktív volt mostanában Twitteren. Jópár kérdésre választ kaphattunk tőle a játék kapcsán, így szó esett a fegyverekről, a páncélunk testreszabhatóságáról és a fejlődési rendszerről is.

Ilyen gépen futott az E3-on az Anthem

Az Anthem kétségtelenül az idei E3 egyik legnagyobb dobása volt, így azóta is rendkívül sok embert foglalkoztat, hogy pontosan milyen számítógépre lesz szükségünk a zökkenőmentes futtatásához. Nos, eléggé gyorsra...

Anthem - 20 perc gameplay fejlesztői kommentárral

A BioWare most teljes egészében végigpörgeti előtted az Anthem E3-as demóját, így 20 percnyi - kifogástalan minőségű - gameplay bemutatóval gazdagodsz. Hőseink jetpackkel fedezik fel a környezetüket és ellátogatnak egy erődbe is.

E3 2018: A Resident Evil 2 vitte a kritikusok díját

A szavazatokat összesítették, így végre kiderült, melyik játékok voltak a legjobbak az idei E3-on a kritikusok szerint. A show legjobbja a Resident Evil 2 remake-je lett, de a Dreamset is díjazták a legjobb eredeti játék kategóriájában.

Anthem - lesz mit csinálni a végjátékban is

Az Anthem rendezője, Jonathan Warner az Arekkz Gaming YouTube-csatornának adott interjúban elárulta, hogyan is képzelik el a végjáték utáni tartalmakat, de arról is mesélt, hogy zajlik majd a karakterek kezelése.

E3 2018: Így fut PC-n az Anthem

Az NVIDIA nem csupán az új Tomb Raider PC-s verziójának sorsát viseli a szívén. A hardvergyártó lepacsizott az EA-vel, így egy sor látványos effekttel spékelik meg az Anthem számítógépes verzióját. Vessünk rá egy pillantást!

E3 2018: Az EA-konferencia bejelentései egy helyen

Tegnap este elrajtolt az idei E3-as hisztéria, méghozzá az Electronic Arts sajtókonferenciájával. Ha lemaradtál volna róla, összeszedtük egy csokorba a műsor bejelentéseit és látnivalóit.

E3 2018: Amit eddig tudunk az Anthemről

A tegnapi nap során végre részletesen bemutatták az EA egyik nagy dobását, a BioWare által készített Anthemet. A játékról azóta is érkeznek az újabb és újabb hírek, melyeket az alábbiakban foglaltunk össze.

E3 2018: Februárban repül be az Anthem

Napra pontos megjelenési dátumot kapott az Anthem, emellett egy adag mozgóképes látnivaló is érkezett a BioWare üdvöskéjéhez. Ja, és loot boxok sem lesznek, megnyugodhatunk.

E3 2018: Itt nézd vissza az EA konferenciáját!

Habár az Electronic Arts formálisan nem vesz részt az E3-on, maga is készül egy nagyszabású eseménnyel a jövő hétre, amit szokás szerint a sajtókonferenciája vezet fel ma este.