Anthem PC, PS4, XBOXONE

A BioWare új címe, ami a Destiny és a The Division ellen indul harcba.
Típus:

Dátumot kapott az Anthem demója

A februári megjelenés előtt még két alkalmunk is lehet arra, hogy Javelin-páncélt öltve szétnézzünk az Anthem világában. Az EA és a BioWare most elárulta azt is, hogy melyik napokat kell bekarikáznunk a kalendáriumban.

Anthem - barlangászat a készítőkkel

Újabb játékmeneti videóval örvendeztette meg a rajongókat az EA és a BioWare az Anthem hivatalos Twitch-csatornáján. Ezúttal a két vezető producer, Mike Gamble és Ben Irving, valamint a játék rendezője, Jon Warner ragadott kontrollert.

Anthem - bővebben a fejlődési rendszerről

A minap egy tartalmas livestreamet tartott a BioWare az Anthemről, amelyben részletesen bemutatták a játék fejlődési rendszerét, a lootolást és a páncélszettek variálhatóságát. Ötvenperces gameplayt kaptunk.

Anthem - előzetesen a Legion of Dawn

A Legion of Dawn, avagy a hajnal légiója az Anthem világának egyik leglegendásabb rendje. Erről a nemes ligáról kapta nevét a játék egyik gyűjtői kiadása is. Lássuk, hogy mit illik tudni róla!

TGA 2018: Történetmesélős traileren az Anthem

A hétvégén kipróbálható lesz az Anthem egy korai változata, amit most remekül felvezetett a játék legújabb előzetese, ami a főgonoszok mellett a történetre is koncentrál.

Anthem - erre számíthatunk az alfaverzióban

A BioWare sci-fi szerepjátéka már alfastátuszban van, hamarosan a nagyközönség is kipróbálhatja a címet, de addig be kell érnünk a készítők legutóbbi livestreamjével. Az adásban a központi hubot is megnézhetjük.

Részletek az Anthemről, közeleg a zárt alfa

Egy kisebb csokornyi hír esett ma az ölünkbe a BioWare következő játékával, az Anthemmel kapcsolatban. Többek közt megtudtuk, hogy jövő hónapban indul a zárt alfateszt, amelyre már most jelentkezhetünk, valamint belengettek egy új trailert is.

Anthem - képeken a környezet és az élővilág

Érdemes időnként ránézni a BioWare fejlesztőinek Twitter-oldalára, hiszen ha szerencsénk van, elcsíphetünk egy-két érdekes screenshotot a jövő februárban érkező Anthemről. Lássuk mit posztoltak mostanában!

Anthem - bővebben a páncélunk testreszabásáról

A BioWare rendszeresen streameli az Anthem aktuális verzióját, a legutóbbi közvetítés a Javelinünk testreszabási lehetőségeiről adott tájékoztatást. Masszív páncélunk minden egyes részét átfesthetjük a saját ízlésünk szerint.

45 percen keresztül mozog az Anthem

A BioWare jóvoltából újabb játékmeneti videót kaptunk az Anthemről, melyben a játék vezető producerei, Ben Irving és Mike Gamble osztanak meg velünk újabb és újabb érdekes részleteket az érkező sci-fi alkotásról.