Anthem PC, PS4, XBOXONE

A BioWare új címe, ami a Destiny és a The Division ellen indul harcba.
Típus:

Anthem - lelepleződtek a legdurvább képességek

A BioWare sci-fi akció-RPG-jében a Javelinnek nevezett páncélokkal csalhatunk elő látványos kunsztokat, ezek közül a legerősebbek az Ultimate-képességek - az IGN új videójában lehull a lepel mindről!

Nagyon bízik az Anthem teljesítményében az EA

Az elmúlt negyedévben szárnyaltak a digitális csatornák az EA-nél - derült ki a kiadó legfrissebb pénzügyi jelentéséből. Így a cég nagy reményeket táplál a BioWare következő üdvöskéje felé.

Anthem - íme, a teljes első küldetés

A Paris Games Week apropóján a BioWare egy livestreamben mutatta be az Anthem első misszióját, de lecsekkolhatjuk javelinünk két speckó képességét is munka közben. Nyilván kicsit spoileres a közvetítés.

Februárban demót kap az Anthem

A PAX Westen tartott különálló panelt a BioWare csapata, ahol néhány apró részlet mellett az is kiderült, hogy mikor kapják meg az Anthem demóját a játék előrendelői, illetve az Origin és EA Access előfizetői.

Anthem - részletek a többjátékos tennivalókról

A BioWare online akciójátéka a bejelentése óta izgalomban tartja a gamer világot. Habár eddig is sok látnivalót és részletet tudhattunk meg a játékról, mindig van pár újdonság, amivel jó tisztában lenni, ha Javelin-páncélt szeretnénk ölteni.

Újabb apró részletek az Anthemről

Az Anthem vezető producere, Mark Darrah a Twitteren feltett rajongói kérdésekre válaszolva árult el friss részleteket a fegyverekről, a képességek töltési idejéről, miközben a Javelinekről is kiderült egy újabb részlet.

Anthem - részletek a lootról és a fejlődésről

Az Anthem producere, Mark Darrah elég aktív volt mostanában Twitteren. Jópár kérdésre választ kaphattunk tőle a játék kapcsán, így szó esett a fegyverekről, a páncélunk testreszabhatóságáról és a fejlődési rendszerről is.

Ilyen gépen futott az E3-on az Anthem

Az Anthem kétségtelenül az idei E3 egyik legnagyobb dobása volt, így azóta is rendkívül sok embert foglalkoztat, hogy pontosan milyen számítógépre lesz szükségünk a zökkenőmentes futtatásához. Nos, eléggé gyorsra...

Anthem - 20 perc gameplay fejlesztői kommentárral

A BioWare most teljes egészében végigpörgeti előtted az Anthem E3-as demóját, így 20 percnyi - kifogástalan minőségű - gameplay bemutatóval gazdagodsz. Hőseink jetpackkel fedezik fel a környezetüket és ellátogatnak egy erődbe is.

E3 2018: A Resident Evil 2 vitte a kritikusok díját

A szavazatokat összesítették, így végre kiderült, melyik játékok voltak a legjobbak az idei E3-on a kritikusok szerint. A show legjobbja a Resident Evil 2 remake-je lett, de a Dreamset is díjazták a legjobb eredeti játék kategóriájában.