Anthem PC, PS4, XBOXONE

A BioWare új címe, ami a Destiny és a The Division ellen indul harcba.

Elhunyt Corey Gaspur, a Mass Effect tervezője

A BioWare közölte a hírt, miszerint a Mass Effect és a jelenleg is fejlesztés alatt álló Anthem vezető dizájnere, Corey Gaspur sajnálatos módon életét vesztette. A remek szakember közel egy évtizedig dolgozott a csapatnak.

Anthem - nem a Mass Effectre fog hasonlítani

A BioWare az E3-on mutatta be az Anthemet, amiről Aaryn Flynn, a stúdió vezetője a CBC-nek adott interjúban elárulta, hogy sokkal közelebb áll majd a Star Wars- és a Marvel-univerzum sci-fi vonalához, mint a Mass Effecthez.

Az EA tíz évre tervez az Anthemmel

Az Anthem vitathatatlanul az idei E3 egyik legígéretesebb alkotása volt. Mint kiderült, az EA is hosszú távra tervez a BioWare shared-world játékával, ami akár tíz évig is a fókuszban lehet. Pont mint az Activison és a Destiny esetében.

E3 2017: Íme, az expó legjei - szerintünk

A tavalyi évhez hasonlóan idén is összeszedtük az E3 legjeit: a Gamekapocs szerkesztői egyenként mondják el, melyik volt szerintük az expó legjobb játéka, melyik volt a legnagyobb csalódás, és min lepődtünk meg a leginkább.

E3 2017: A KotOR írója dolgozik az Anthemen

A Jade Empire, a Star Wars: Knights of the Old Republic és a Mass Effect első két részének írója, a BioWare-hez 2015-ben visszatért Drew Karpyshyn írja az edmontoni főcsapat legújabb játékának, az Anthemnek a sztoriját.

E3 2017: Az első galériafrissítés

Három nagy konferenciával a hátunk mögött már összegyűlt egy csokorra való screenshot a közeljövő legígéretesebb játékaiból. Lesz itt Forza Motorsport 7, Wolfenstein II, Anthem, The Evil Within 2 és Metro Exodus is.

E3 2017: Friss részletek az Anthemről

Az idei E3-on mutatkozott be a BioWare legújabb címe, az Anthem, ami a The Division és a Destiny által kitaposott ösvényen járva igyekszik majd nagyobb szeletet kiszelni magának a shared world-játékok tortájából.

E3 2017: Bővebben is bemutatkozott az Anthem

Az ígéreteknek megfelelően a BioWare hosszabban is bemutatta a közelgő posztapokaliptikus akció-szerepjátékát, az Anthemet. A nyitott világot kooperatív módban is felfedezhetjük, exoruháink szuperképességeket adnak.

E3 2017: Microsoft konferencia - LIVEBLOG

Remélhetőleg már mindenki testileg-lelkileg felkészült az Xbox Scorpio leleplezésére. A Microsoft bemutatójáról természetesen élőben blogolunk nektek, miközben véleményezünk és esélyeket latolgatunk. Ne maradj ki!

E3 2017: Itt nézd vissza a Microsoft konferenciáját!

A bemelegítésnek vége! A neves gyártók közül a Microsoft nyitja sort ma 23 órakor, ráadásul rögtön konzolbemutatónak örülhetünk, hiszen teljes valójában lelepleződik a Project Scorpio! Itt érdemes követni a közvetítést!