Anthem PC, PS4, XBOXONE

A BioWare új címe, ami a Destiny és a The Division ellen indul harcba.
Típus:

E3 2017: A KotOR írója dolgozik az Anthemen

A Jade Empire, a Star Wars: Knights of the Old Republic és a Mass Effect első két részének írója, a BioWare-hez 2015-ben visszatért Drew Karpyshyn írja az edmontoni főcsapat legújabb játékának, az Anthemnek a sztoriját.

E3 2017: Az első galériafrissítés

Három nagy konferenciával a hátunk mögött már összegyűlt egy csokorra való screenshot a közeljövő legígéretesebb játékaiból. Lesz itt Forza Motorsport 7, Wolfenstein II, Anthem, The Evil Within 2 és Metro Exodus is.

E3 2017: Friss részletek az Anthemről

Az idei E3-on mutatkozott be a BioWare legújabb címe, az Anthem, ami a The Division és a Destiny által kitaposott ösvényen járva igyekszik majd nagyobb szeletet kiszelni magának a shared world-játékok tortájából.

E3 2017: Bővebben is bemutatkozott az Anthem

Az ígéreteknek megfelelően a BioWare hosszabban is bemutatta a közelgő posztapokaliptikus akció-szerepjátékát, az Anthemet. A nyitott világot kooperatív módban is felfedezhetjük, exoruháink szuperképességeket adnak.

E3 2017: Microsoft konferencia - LIVEBLOG

Remélhetőleg már mindenki testileg-lelkileg felkészült az Xbox Scorpio leleplezésére. A Microsoft bemutatójáról természetesen élőben blogolunk nektek, miközben véleményezünk és esélyeket latolgatunk. Ne maradj ki!

E3 2017: Itt nézd vissza a Microsoft konferenciáját!

A bemelegítésnek vége! A neves gyártók közül a Microsoft nyitja sort ma 23 órakor, ráadásul rögtön konzolbemutatónak örülhetünk, hiszen teljes valójában lelepleződik a Project Scorpio! Itt érdemes követni a közvetítést!

E3 2017: Bemutatkozott a BioWare új játéka

Habár a teljes bemutatóra csak a holnapi Microsoft-konferencián kerül sor, egy rövid ízelítőt már most is láthattunk a BioWare új címéből, amely az Anthem címet viseli. Sci-fi körítésre készüljetek!

E3 2017: Electronic Arts konferencia - LIVEBLOG

Este 9 órakor kezdődik az Electronic Arts sajtókonferenciája, amit a videós közvetítés mellett élőben blogolunk majd. A folyamatosan frissülő hírünkben azonnal eljutnak hozzád a bejelentések!

E3 2017: Itt nézheted vissza az EA konferenciáját!

Este 9 órakor veszi kezdetét az Electronic Arts E3-as sajtókonferenciája. Ha élőben szeretnéd nézni a műsort, ne keress tovább, egy kattintás, és be is kapcsolódhatsz a videós közvetítésbe!

Egy darabig még várnunk kell a BioWare új címére

Habár az eredeti tervek szerint legkésőbb 2018 márciusában megjelent volna a BioWare vadonatúj címe, az Electronic Arts a legutóbbi pénzügyi beszámolója során bejelentette, hogy elhalasztotta a premiert.