Anthem PC, PS4, XBOXONE

A BioWare új címe, ami a Destiny és a The Division ellen indul harcba.
1551006000

Anthem - ez várható a következő negyedévben

A BioWare hosszabb távra tervez az Anthemmel, ez szinte biztosnak látszik. A stúdió felvázolta a megjelenést követő első három hónap terveit: sok új esemény, misszió, különleges item és egyéb újdonság vár a Freelancerekre.
1550559614

Anthem - gondok vannak a quickplay móddal

Akik előfizetői a Origin Access Premiernek, azok már javában nyúzhatják a BioWare legújabb játékát, az Anthemet, aminek bizony akadnak még problémái. Például a quickplay lehetőség, ami elég sokszor meg tudja tréfálni a játékosokat.
1550480400

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Az idei év egyik legjobb napja játékos szempontból egyértelműen február 15. volt, a Metro Exodus, a Far Cry: New Dawn és az Anthem korai hozzáférésű megjelenésével. Ennek ellenére a héten sem fogunk unatkozni.
1550386854

Anthem - mi várható az első frissítésben?

Nem túl simán, de elstartolt a BioWare sci-fi akció-szerepjátéka az Origin és az EA Access előfizetőinek. A készítők elárulták, mi várható a márciusban érkező első frissítésben, és néhány tippet is adnak a zöldfülűek számára.
1550167234

Anthem - befutott Neill Blomkamp rövidfilmje

Megérkezett az Anthem hét elején beharangozott élőszereplős kisfilmje, amit a District 9 rendezője, Neill Blomkamp készített. Sajnos egy rövid történet helyett inkább egy élőszereplős előzetest kaptunk csak.
1549988218

Frissítve: Anthem - Blomkamp CGI-trailert rendez?

A District 9, a Chappie és az Elysium rendezője, Neill Blomkamp a Twitteren jelentette be, hogy egy, az Anthemhez köthető új és izgalmas projekten dolgozik. Eddigi munkáit ismerve mi egy vadonatúj élőszereplős-CGI előzetesre tippelünk.
1549650649

Launch traileren az Anthem

Egy istenek által cserben hagyott világban sötét csoportosulás fenyegeti az emberiséget. Csupán a szabadúszók állnak a fenyegetés és az értékes ősi technológia között, a mi feladatunk lesz a megmaradt föld védelme.
1549522853

Anthem - ezt kínálja majd a végjáték után

Megérkezett az Anthem főbb elemeit részletező videósorozat következő epizódja. Az új részben Jonathan Warner, a játék rendezője mesél az Anthem végjátéka utáni lehetőségekről.
1549468807

Anthem - komolyak az Electronic Arts elvárásai

Az Electronic Arts megtartotta aktuális pénzügyi negyedévének összefoglalóját, ahol természetesen a múltbéli teljesítmény mellett a jövőre vonatkozó előrejelzéseket és elvárásokat is megfogalmaztak.
1549454418

Jön az új Titanfall, NFS és Plants vs. Zombies

Megérkezett az Electronic Arts legutóbbi pénzügyi negyedévét taglaló jelentés. A cég bevételei alulmúlták a várakozásokat, de a kiadó mégis bizakodva tekint a jövőbe, hiszen a nagy frencsájzok egytől-egyig új részt kapnak.