Anthem PC, PS4, XBOXONE

A BioWare új címe, ami a Destiny és a The Division ellen indul harcba.
Típus:

Anthem - befutott Neill Blomkamp rövidfilmje

Megérkezett az Anthem hét elején beharangozott élőszereplős kisfilmje, amit a District 9 rendezője, Neill Blomkamp készített. Sajnos egy rövid történet helyett inkább egy élőszereplős előzetest kaptunk csak.

Frissítve: Anthem - Blomkamp CGI-trailert rendez?

A District 9, a Chappie és az Elysium rendezője, Neill Blomkamp a Twitteren jelentette be, hogy egy, az Anthemhez köthető új és izgalmas projekten dolgozik. Eddigi munkáit ismerve mi egy vadonatúj élőszereplős-CGI előzetesre tippelünk.

Launch traileren az Anthem

Egy istenek által cserben hagyott világban sötét csoportosulás fenyegeti az emberiséget. Csupán a szabadúszók állnak a fenyegetés és az értékes ősi technológia között, a mi feladatunk lesz a megmaradt föld védelme.

Anthem - ezt kínálja majd a végjáték után

Megérkezett az Anthem főbb elemeit részletező videósorozat következő epizódja. Az új részben Jonathan Warner, a játék rendezője mesél az Anthem végjátéka utáni lehetőségekről.

Anthem - komolyak az Electronic Arts elvárásai

Az Electronic Arts megtartotta aktuális pénzügyi negyedévének összefoglalóját, ahol természetesen a múltbéli teljesítmény mellett a jövőre vonatkozó előrejelzéseket és elvárásokat is megfogalmaztak.

Jön az új Titanfall, NFS és Plants vs. Zombies

Megérkezett az Electronic Arts legutóbbi pénzügyi negyedévét taglaló jelentés. A cég bevételei alulmúlták a várakozásokat, de a kiadó mégis bizakodva tekint a jövőbe, hiszen a nagy frencsájzok egytől-egyig új részt kapnak.

Mindenki számára elérhető az Anthem demója

Ezen a hétvégén fut az Anthem open demója, amit bárki letölthet és kipróbálhat, nem kell hozzá előrendelőnek lenni. Az első tapasztalatok alapján a játék sokkal jobban fut, mint a múlt héten, viszont bugok még akadnak.

Anthem - kavar a mikrotranzakciók körül?

A Redditen felbukkant egy fotó, amely alapján körvonalazódni látszik, hogyan is alakul majd az Anthem mikrotranzakciós rendszere. A BioWare egyik alkalmazottja, Chris Schmidt azonnal magyarázkodásra szorult az árazás kapcsán.

A BioWare elnézést kér az Anthem VIP-demója miatt

Aki a hétvégén részt próbált venni az Anthem demójában, az tanúsíthatja: a dolog enyhén szólva nem ment zökkenőmentesen. A BioWare csapata elnézést kért a kellemetlenségekért, egy ingyenes Javelin-kinézettel kárpótolja a rajongókat.

Anthem - problémásan rajtolt el a PC-s demó

A pár napja elérhető VIP-demó esetében már az online csatlakozás sem ment hibátlanul, ám ha mégis sikerült elindítani a játékot, akkor sem lehetett maradéktalan az örömünk, PC-n rengeteg hiányossággal találkozhattunk.