E3 2017

E3 2017: Pillars of Eternity 2 - tengerre szállunk

Habár a Pillars of Eternity 2: Deadfire megjelenésére 2018-ig kell várnunk, a játék már az idei E3-on is képviseltette magát egy rövid demóval. Kapunk egy kis ízelítőt a hajózásból, és egy küldetésre is elkísérjük harcosainkat.

E3 2017: Így néz ki most a Project CARS 2

A Bandai Namco jóvoltából az egész expó alatt kipróbálható volt a Project CARS 2 jelenlegi verziója. A GTPlanet illetékesei egy sor gameplay felvételt készítettek a szeptemberben érkező autós címről.

E3 2017: Multiplayer is lesz a Ni No Kuni II-ben

A Level-5 az E3 végén még elhintette, hogy többjátékos lehetőségek is lesznek a Ni No Kuni II: Revenant Kingdomban, sőt saját királyságot is építhetünk is magunknak. Vagyis a sztori szerint a régit virágoztathatjuk fel újra.

E3 2017: Egy darabig nem csökken a HTC Vive ára

Miközben az Oculus-csapat árcsökkentéssel igyekezett lendületet adni az Oculus Rift eladásainak, a HTC Vive gyártója nem gondolkodik ilyesmin: a cég állítólag elégedett a VR-szemüveg eladásaival.

E3 2017: Elköltözhet Los Angelesből az expó

A kiállítást szervező ESA a helyszínül szolgáló Convention Center felújításáért és átalakításáért lobbizik, ha ez nem jön össze, nem kizárt, hogy elköltözik - és egyúttal a várost is elhagyja - az E3.

E3 2017: Wolfenstein II - akcióban nem lesz hiány

A MachineGames folytatja fejlesztői videósorozatát, aminek legújabb epizódjában arról lesz szó, hogyan függ össze a szabadságunk az állandó akciózással. Merthogy a folytatásban ismét a kőkemény, brutális lövöldözésen lesz a hangsúly.

E3 2017: Rogue Trooper - harc a Nort-rezsim ellen

Az E3 előtt mutatkozott be a 2006-ban megjelent Rogue Trooper felújított változata, ami a Los Angeles-i expón már egy játékmenet-kedvcsinálóval is jelen volt. A hajtás után meg is leshetitek.

E3 2017: Destiny 2 - időleges a PS4-exkluzivitás

A Sony E3-as konferenciáján mutatkoztak be a Destiny 2 PlayStation 4-exkluzív tartalmai, amelyek csak időlegesen élveznek exkluzivitást, hiszen valamikor jövőre PC-n és Xbox One-on is megkapjuk őket.

E3 2017: Agony - túlélés a pokol erdejében

Ismét mozgásban az Agony, amiben a játék főhősének fogalma sincs róla, hogyan került a pokolba, de mindenképpen ki kellene valahogy jutnia onnan. A friss gameplay az egyik majdani helyszínt mutatja be.

E3 2017: Negyed óra foci a PES 2018-cal

A délelőtt érkezett hangulatos, Maradonát is villantó Pro Evolution Soccer 2018-előzetes után most hosszabban is meg tudjuk mutatni mozgás közben a Konami focijátékának újabb epizódját.

E3 2017: Quake Champions - BJ Blazkowicz-trailer

A Bethesda a saját konferenciáján jelentette be, hogy hamarosan komolyabb frissítést kap a free-to-play Quake Champions. Ennek lesz része a Wolfenstein hőse, BJ Blazkowicz is.

E3 2017: Újabb ízelítő a Tacomából

A Microsoft E3-as konferenciáján jelentette be a Gone Home fejlesztőcsapata, hogy régóta készülő sétaszimulátoruk, a Tacoma augusztusban jelenik majd meg. Most újabb videó érkezett hozzá.

E3 2017: Mozgásban az Observer

A Layers of Fear fejlesztőinek legújabb játéka, az Observer egy cyberpunk horror lesz, amiben egy olyan rendőrt irányítunk, aki különféle augmentációkkal beférkőzhet a nagyváros bűnözőinek elméjébe. De amit ott talál, az igen durva.

Lelőtték a GTA-sok kedvenc moddereszközét

Az OpenIV segítségével a Grand Theft Auto negyedik és ötödik részéhez, valamint a Max Payne 3-hoz is készültek modok, a fejlesztők azonban a minap kaptak egy levelet a Take-Two ügyvédeitől, ami a projekt végét jelentette.

E3 2017: Jöhet még egy kis CoD: WWII gameplay?

Ahogy az várható volt a Call of Duty: WWII bejelentése után az Activision és a Sledgehammer csapata Los Angelesben mutatta be a játék multiplayer módját, amiről most két újabb felvételt tudunk mutatni