E3 2017

E3 2017: Így fut majd PS4-en a Kingdom Come

Az oké, hogy a Kingdome Come: Deliverance PC-s verziója bitang jól fest, de mi a helyzet a konzolos változatokkal? Ezúttal a PlayStation 4-es verzió kerül terítékre - itt sincs szégyenkeznivalója a szerepjátéknak.

E3 2017: Nézzünk bele a Sunderedbe!

A Jotun fejlesztőinek új metroidvaniája a jövő hónapban landol PC-n és PS4-en, így az E3-on már egy gyakorlatilag kész játékkal rukkoltak elő a srácok. Most 18 percen át mozog a Sundered, a videóban az első régiót nézhetjük meg.

E3 2017: Dauntless - hamarosan itt a korai verzió

A Phoenix Labs szerint augusztusban végre kipróbálhatjuk a kooperatív akció-RPG-jüket. Egyetlen szépséghibája van a dolognak: a korai verzióra csak a 80 dolláros Founder's Edition tulajdonosai jutnak be garantáltan.

E3 2017: Új játékkonzolt készít az Atari

Hihetetlen, de még az E3 vége is tartogat meglepetéseket. Az Atari vezérigazgatója, Fred Chesnais egy interjúban elhintette, hogy a cég 25 év után újra konzolt fejleszt. Az Ataribox nevű masina PC-s architektúrát használ majd.

E3 2017: Még több Strange Brigade

A Strange Brigade sem ismeretlen az olvasóink számára. A Rebellion új alkotása a kooperatív akciójátékok rajongóit hozza lázba, a B-filmes körítés és lemészárolható mitológiai lények hada várja a nagyérdeműt.

E3 2017: Tíz perc a Gran Turismo Sporttal

Most már biztos, hogy ősszel érkezik a Gran Turismo Sport PS4-re, a Polyphony Digital nem kapkodta el a dolgokat. Az E3-as videóözön hajrájában belenézhetünk a Sony autóversenyébe, amely PS4 Prón brutális látvánnyal operál.

E3 2017: Friss jelenetek a Vampyrból

A héten már láthattunk tíz percet a Dontnod vámpíros akció-szerepjátékából, de most új felvételeket mutatunk a viktoriánus korabeli Londonból. Jonathan sötét sikátorok mélyén nyomoz, és nagyon szomjas.

E3 2017: Először mozog az F1 2017

A Codemasters elvitte az F1 2017 jelenlegi változatát az expóra, így végre mindenki meggyőződhet róla, hogy érdemes-e beruházni az idei részbe. A videóban Magnussen kocsijában körözgetünk a kanadai GP-n.

E3 2017: Készülnek komolyabb Xbox-exkluzívok

A Microsoft idei konferenciája ugyan tömve volt játékokkal, legtöbbjük mégsem élvez majd exkluzivitást. Phil Spencer azonban elárulta, nem kell aggódni, készülnek exkluzív címek, csak még odébb van a bejelentésük.

E3 2017: Múltidézés a Bloodstaineddel

E3-as trailert már láthattunk a Bloodstained: Ritual of the Nightból, az IGN jóvoltából azonban befutott egy tartalmasabb gameplay anyag a valamikor 2018-ban megjelenő metroidvaniából.

E3 2017: Absolver - 15 perc bunyó

Tavaly májusban mutatkozott be a Ubisofttól kivált alkalmazottak alapította Slocap csapatának legújabb játéka, az Absolver, ami olyan, mintha a For Honor és a God Hand szerelemgyereke lenne.

E3 2017: Hello Neighbor - itt az expós trailer

A Dynamic Pixel csapata a hét elején megígérte, hogy egy új előzetest adnak ki az Los Angeles-i rendezvény apropóján. A srácok állták a szavukat, és emellett az is kiderült, hogy a túlélőjátékuk támogatja az Xbox One X-et is.

E3 2017: Sub-Zeróval ünnepel az Injustice 2

Tegnap lett 25 éves a Mortal Kombat-széria, a NetherRealm pedig stílusosan ünnepli az évfordulót: hamarosan Sub-Zeróval bővül az Injustice 2 játszható karaktereinek a sora. Nézzük meg a fagyos fickó bemutatkozó trailerét!

E3 2017: Super Mario Odyssey - ilyen a co-op mód

A Nintendo a héten már elhintette, hogy egy barátunkkal közösen is tolhatjuk a Super Mario Odysseyt, most pedig élőben prezentálták nekünk a helyi kooperatív módot. A másik játékos Mario sapkáját irányíthatja.

E3 2017: Végre belenézhetünk a Zelda DLC-jébe

Ahogy azt a Nintendo az idei E3-on megerősítette, a The Legend of Zelda: Breath of the Wild első kiegészítője a hónap végén érkezik. Ideje volt hát annak, hogy belenézzünk a The Master Trials csomagba.