E3 2018

E3 2018: A Plague Tale: Innocence - patkányinvázió

A hivatalos E3-as kedvcsináló után az IGN rátette a mancsát az A Plague Tale: Innocence legújabb játékmenet-videójára, ami részletesen bemutatja, milyen akadályokon kell átverekednie magát a főhős testvérpárnak.

E3 2018: Mozgásban a Yakuza Kiwami 2

A Sega gyakorlatilag a teljes Yakuza-sorozatot felújítja, és amíg Japánban a második rész már egy ideje elérhető, addig a nyugati változatra még mindig várnunk kell. Elvileg már nem sokáig, és most már azt is megnézhetjük, mire számíthatunk.

E3 2018: 15 perc Bloodstained: Ritual of the Night

A Castlevania-sorozat spirituális örököse legutóbb épp a tavalyi E3-on mutatta meg magát, a közben eltelt egy évben viszont teljesen eltűnt a Kickstarter-projekt. A friss bemutató alapján jól halad a játék fejlesztése.

E3 2018: Fél óráig pörög az xboxos NieR: Automata

Az E3 ideje alatt jelentette be, hogy igaznak bizonyultak a korábbi szóbeszédek, és a PC-s és PlayStation 4-es premier után most nyáron Xbox One-ra is megjelenik a PlatinumGames akciójátéka, a NieR: Automata.

E3 2018: Megvan a jövő évi kiállítás pontos dátuma

Az E3-at szervező Entertainment Software Association megerősítette, hogy az idei expó is nagyon sikeres volt. A kiállítás jövő évi dátuma is ismert már, úgyhogy indulhat a visszaszámlálás.

E3 2018: 17 milliónál jár a The Last of Us

Idén ünnepli ötödik születésnapját Joel és Ellie kalandja, a The Last of Us, amiből a Naughty Dog tájékoztatása szerint eddig több mint 17 millió darabot adtak el. Ezek után csodálkozunk, hogy készül a folytatás?

E3 2018: The Surge 2 - természetjárás az erdőben

Az év elején bejelentett The Surge-folytatásról sok minden eddig nem derült ki, ezért is okozott meglepetést, hogy szép csendben kivitte magával a Focus Home Interactive az idei expóra. A hajtás után az első játékmenet-videót találjátok.

E3 2018: Zone of the Enders 2 - remasterelt darálás

Idén ünnepli 15. születésnapját Hideo Kojima klasszikus akciójátéka, a Zone of the Enders folytatása, ami ez alkalomból szeptemberben kap egy leporolt változatot, amit most akció közben is megleshettek.

E3 2018: Hova tűnt a háború a Gears 5-ből?

Ugye nem csak nekünk tűnt fel, hogy a Gears of War ötödik része egész egyszerűen elhagyta az "of War" utótagot a címéből? Az Xbox marketingfőnöke, Aaron Greenberg elárulta, hogy miért döntöttek így.

E3 2018: Trials Rising - őrült mutatványok

A Just Dance aktuális felvonása mellett a Trials új epizódjának bemutatkozása sem volt mindennapi. A Red Lynx kötelező új Trials-játéka ráadásul megőrzi a sorozat hagyományait és csak kicsit finomít a már jól bevált recepten.

E3 2018: Alakul a Final Fantasy VII Remake

Sokak bánatára a Square az idei E3 alatt mélyen hallgatott a Final Fantasy VII felújított változatáról. A játék atyja, Tetsura Nomura szerint azonban nincs miért aggódnunk, a játék gyakorlati fejlesztése is gőzerővel halad.

E3 2018: PS VR-ra jön az Astro Bot: Rescue Mission

Saját játékot kap a Playroom VR aranyos robotja. Az Astro Bot: Rescue Mission egy hamisítatlan platformjáték lesz PlayStation VR-ra a nívós Japan Studio tolmácsolásában. Eltűnt legénységünk nyomába eredünk egy rejtélyes világban.

E3 2018: Sajnálkozik a Rocksteady

Amiért a várakozásokkal ellentétben nem mutatta be a következő projektjét az idei expón. A pletykák szerint egy Superman-játékról van szó, de bármi is az, még nem áll készen arra, hogy megosszák a nagyközönséggel.

E3 2018: Jump Force - új gameplay trailer érkezett

A Bandai Namco következő bunyós játéka a legnépszerűbb animék hőseit ereszti egymásnak. A legfrissebb gameplay videón a Dragon Ball, a One Piece és a Naruto karakterei osztják a füleseket.

E3 2018: Kalandozás a Mario Tennis Acesben

Nem elírás, a Mario Tennis Acesben tényleg helyet kap egy Adventure mód, amelyben derék olasz vízvezeték-szerelőnkkel járhatjuk be a térképet. Teniszezünk, gyűjtögetünk, és még bossharc is vár ránk, ahol kötélidegek szükségesek.