Hírarchívum - 2006. január

War Front hangulatvideó

A magyar Digital Reality csapat által fejlesztett játékhoz jött ki egy nagyon hangulatos kis videó.

Délutáni galériamánia

Ugye nem gondoltátok, hogy csak egy kicsit is friss képek nélkül hagyunk titeket? Ajánlatunk: Burnout Revenge, Ford Street Racing, Rumble Roses, Worms stb.

Xbox 360 eladások összehasonlítással

Bár igen szép eladási adatokkal végzett tavaly az X360, azért Gates Nagyúrnak nincs sok oka ünnepelni. Nézzük a többi konzol hogyan startolt annak idején!

2005. legkelendőbb játékai

A 2005-ös év igen jól végződött, bár a kiadóknak szomorú hír, hogy a tavaly előtti 1,1 milliárd dolláros bevétel lecsökkent 953 millióra. A legkelendőbb játékok következnek.

Késő éjszakai galériafrissítés

Ezen a késői órán sem hagyunk titeket látnivaló nélkül. A legfinomabbak: Fight Night 3, Ghost Recon 3, GTR 2, Guild Wars, Star Wars: Empire at War!

UPDT: Empire at War - demó

Nemrég adtunk hírt róla, hogy a LucasArts új RTS-e február 16-án kerül a boltok polcaira - most a demó debütálásáról számolhatunk be Nektek.

Rainbow Six: Lockdown - demó

Az Ubisoft ma estére minden féle előzetes bejelentés nélkül elérhetővé tette a Rainbow Six: Lockdown játékuk demonstrációs változatát.

Megérkezett a 3DMark 06

Mától letölthető a Futuremark professzionális, kifejezettem gamerek számára készített hardware tesztelő programjának legújabb kiadása, a 3DMark 06.

Kamu GTA4 képek a neten

Néhány vicces srác ismét megtréfálta a Grand Theft Auto rajongókat. Ezúttal is kamu képek terjedtek el az interneten, melyeknek megint sokan bedőltek.

Délutáni képmánia

Ismételten frissünt galériánk. A felhozatal: Driver 4, Fight Night 3, Guild Wars Factions, Hero's Journey, MVP 06, Painkiller HW, PGR3 és The Regiment.