Hírarchívum - 2006. január

Driver: Parallel Lines honlap

Az Atari ma fellőtte a Driver sorozat negyedik darabjának, a Parallel Lines-nak a hivatalos honlapját. Az érdeklődőket friss képek, videók és zenék várják.

Megjelent a Multi Theft Auto

Közel 8 hónapnyi fejlesztés után ma végre megjelent az MTA:SA, mely a Grand Theft Auto: San Andreas-hoz nyújt multiplayer játéklehetőséget.

Hétfő délutáni galériamánia

Ismét kaptunk egy nagy adag screenshotot néhány fejlesztés alatt álló játékból. Van Full Spectrum Warrior, Ghost Recon 3, GTR2, Medieval 2, Sunder meg minden más.

Crysis - friss infók és képek

A tegnapi nagy Crysis mánia ma is folytatódik. A friss információk mellett újabb képek is érkeztek a játékból. Ellenőrizzétek!

Planetside - egy évig ingyen

A Sony egészen pontosan február 14-től ingyenessé teszi a Planetside című kizárólag online játszható sci-fi akciójátékát. Remek Valentin napi ajándék...

Már készül a The Sims 3

Immáron két biztos forrásból is tudni, hogy már készül a Maxis és az Electronic Arts legsikeresebb közös játékának, a The Sims-nek a harmadik része.

Sunder: Land of Divide

Kétes eredetű scannek érkeztek egy még bejelentetlen, Nintendo Revolution-re készülő akciójátékból. A képek a majdan használható fegyvereket mutatják be.

Resident Evil - tilos a tapizás

Remek humorérzékről tettek bizonyságot a Capcom-os scárok. A Nintendo DS-re írt Resident Evil: Deadly Silence-ben megsértődnek a karakterek, ha tapizzuk őket.

Vasárnap délutáni galériafrissítés

A mai felhozatalban van Call of Juarez, Faces of War, From Russia With Love, Splinter Cell, The Godfather, Titan Quest meg még jópár nagyon finomság. Ellenőrizzétek!

Jövő heti játékmegjelenések

Megjelenések terén a január mindig is nagyon unalmas hónap volt, és nincs ez másképp idén sem. Bár jön néhány finom anyag, mégis azt kell, hogy mondjam: kevés.