Hírarchívum - 2006. január

Film készül a Siren-ből

A Variety értesülései szerint egész estés mozifilm készül a PS2 exkluzív Siren című agyament japán survival horror-ból. A jogokat a Ghost House Pictures vásárolta meg.

Star Trek - hírek és képek

A Bethesda Softworks ma jelentette be a múlt héten már leleplezett Star Trek: Legacy és Tactical Assault című játékait. Mindkét anyagról friss infók és képek érkeztek.

Újabb csapás európai warezcsoportokra

Tavaly már kapott egy hatalmas, érvágás szerü csapást a világ warez érája, de a hatóságok nem álltak meg, hanem menetelnek szépen előre...

KnightBlade trilógia a horizonton

KnightBlade: Line Of Defense címmel vadi új taktikai akciójátékot fejleszt a Battlecruisert-t is jegyző 3000 AD. Az anyag PC-re és Xbox 360-ra készül.

Új Bionicle játék a láthatáron

A LEGO Star Wars sikerein felbuzdulva újabb építőkockás akciójáték fejlesztését tervezi az SCi és a Giant Entertainment. A közös project ezúttal Bionicle témájú lesz.

Lara Croft - 10 éve a képernyőn

A Tomb Raider idén október 31-én ünnepli első megjelenésének évfodulóját. Az egy évtizedes pályafutásra emlékezve az Eidos egy nagy meglepetéssel készül.

Készül az Urban Chaos: Riot Response

Folytatódik az 1999-ben PC-n és PSX-en is hódított Urban Chaos. A játék jogait az SCi vásárolta fel és jelenlegi tervei szerint egy überbrutál PS2 exkluzív folytatást tervez.

Római kori stretégiát fejleszt a CDV

Glory of the Roman Empire címmel ókosi RTS-t fejleszt a CDV. A játékban feladatunk lesz a Római Birodalom irányítása egészen annak megalapításától kezdve.

Hotel Birodalom - második felvonás

A német CDV kiadó ma jelentetette be legújabb olcsó árkategóriás játékát, a Hotel Empire 2-t. Az anyagban egy jól menő szállodalánc útját kell egyengetnünk.

Néhány friss kép estére

Így estére is jutott néhány friss látnivaló. A felhozatal: Chrome Hounds, Half-Life 2: Aftermath, HoopWorld és Tourist Trophy. Nézegessétek, mind nagyon finom!