Hírarchívum - 2006. január

Crysis - amikor a fal adja a másodikat

A Far Cry készítői vadi új projecten dolgoznak, mely az immáron DirectX 10-et támogató CryEngine 2 alapjaira épül. A Crysis névre keresztelt új anyag még idén megjelenik!

Hétvégi képnézde

Mai ajánlatunk a következő: Day of Defeat Source, Sonic Riders, Splinter Cell Double Agent, Splinter Cell Essentials és Trackmania Nations. Csekkoljátok!

Mentsük meg a Stargate SG-1-et

Ismét nagy a kavalkád a Stargate SG-1: The Alliance körül. A Perpection jelentéséből megtudtuk, hogy az MGM megint leállította a fejlesztéseket.

Az EA csökkenti a konzolos játékainak árát

Remek hír, miszerint az Electronic Arts a szokásos 10000 forintról 4-8000-re csökkenti az újonnan megjelenő konzolos játékainak árait.

Segasztok elektor kalandorok!

Visszatér a Sega! A nagyvállalat az Asian Toy Source-t bízta meg TV-re köthető nosztalgiakonzoljának és handheld gépének gyártásával.

Tovább üldözik a 25 to Life-ot

A 25 to Life-ot még a megjelenés előtt be akarták tiltani, borzalmas kritikát kapott, most pedig az eladók jóindulatára támaszkodva árusítani sem hagyják.

Medieval 2: Total War Bejelentés

A Rome : Total War után sem pihentek meg a fejlesztők. Jön a feltúrbózott Medieval 2!

Késő esti képmánia a Gamekapcson

Ismét érkezett egy hatalmas adag látnivaló galériánkba. A legjobbak: FIFA Street 2, Fight Night 3, Ghost Recon 3, MotoGP 4, The Godfather, Tomb Raider, WOW: BC.

Bemutatkozik az Experience112

A Micro Application és a Lexis Numérique büszkén jelenti be legújabb kalandjátékát, a hátborzongató, csintvelőig hatoló kemény horrordózisú Experience112-t.

Silent Hill: The Movie - filmelőzetes

A mai napon megjelent a Silent Hill mozifilm első, nagyfelbontású letölthető trailere. A moziflm idén áprilisban már a mozikban is megtekinthető lesz!