Hírarchívum - 2006. február

Jövő heti játékmegjelenések

Jövő hétre ismét szép termésre számíthatunk! Lesz 24, Black, Crashday, FIFA Street 2, SWAT 4 Exp, Middle-Earth 2, Sims 2 meg minden más egyéb finomság!

Xbox 360 promó autók - a technika

Egészen pontosan 2 hete mutattuk be nektek az Xbox 360-t nepszerűsítő promó verdákat, most pedig egy technikát demonstráló észvesztő képet is sikerült szereznünk.

Betöltőképernyő a pokolból

Egy megszállott THQ rajongó közkinccsé tett egy videót a WWE SmackDown! vs. RAW 2006 PSP verziójáról, melyben 6 és fél perc alatt sikerült is elkezdenie a játékot!

Újabb Middle-Earth javítás

A hétvégén megjelent az 1.03-as javítócsomag az éppen a napokban második résszel is gazdagodott The Battle for Middle-Earth című Gyűrűk Ura stratégiához.

Sniper Elite demó

Ma megjelent a már 2005. ősze óta kapható Sniper Elite egyjátékos demója. Joggal tehetjük fel a kérdést: Nem veszik a játékot, kedves fejlesztő urak?

The Sims 2: Family Fun

Vadi új The Sims 2 kiegészítést van szerencsém bejelenteni kedves olvasóink, mely nem más, mint a család-barát babapátyolgató Family Fun!

Új UT2007 képek

UT rajongók, netmegszállottak, hardcore gamerek, egérnyüstülő multiplayer fanok figyelem! Szenzációs új képek érkeztek az Unreal Tournament 2007-ről!

Call of Duty 2 javítás a tesztelési fázisban

Az Infinity Wards bejelentette, hogy a decemberben bejelentett javítás tesztelés alatt áll és hamarosan elérhetővé válik az interneten.

Commandos: Strike Force fejlesztői napló

Egy közel nyolc megabájtos videó érkezett a Commandos-széria negyedik részéről - a múvi a Pyro Studios fejlesztői naplójának első része.

Szünetel a Way of Crime

A Vivo Entertainment értesített bennünket róla, hogy a Way of Crime fejlesztése bizonytalan időre szünetel.