Hírarchívum - 2006. február

Half-Life 2 a játéktermekben

Gordon Freeman már az arcade gépek megszállotjait sem hagyja pihenni. A Valve ma mutatta be a Half-Life 2: Survivor-t, mely csak és kizárólag a játéktermeknek készült.

Battlefield 2142 videó

Megjelent az első videó a még bejelentetlen Battlefield 2142-ből. Annyit mondhatok, hogy ez a játék nem lesz piskóta! A letöltés kötelező!

100 millió PS3 2006-ra

A Digitimes értesülései szerint a Sony még idén kerek 100 millió Playstation 3 konzollal fogja ellátni a világpiacot, sőt készek együtt dolgozni a Microsoft-tal is.

Kudos - a Sims klón

A Positech nevű amatőr ám feltörekvő játékfejlesztő csoport tegnap mutatta be új játékát, mely nem titkoltan egy The Sims-re hajazó életszimulátor lesz.

Az első Superman Returns screenshot

Megérkezett az első screenshot az új Superman mozifilm alapjaira épülő nextgen akciójátékból. Az anyagot az Electronic Arts készíti.

Megérkezett a Commandos: Strike Force demója

Amint tegnap azt már megígértük, ma megérkezett a legújabb, immáron FPS nézetű Commandos játék kipróbálható demója. Ellenőrizzétek!

Új Battlestrike rész készülőben

A DTP és a City Interactive már hegeszti legnagyobb közös projectének, a Battlestrike sorozatnak a negyedik részét. A játék az Eastern Front címet kapta.

Helyreállt az NFS Central

Örömmel értesítjük kedves olvasóinkat, hogy a több mint 1 hetes szünet után végre újra működőképes a Need for Speed Central aloldalunk.

Jesus 360

A Jézus arcképét mintázó pirítós, kávéfolt és tojásrántotta után itt a legújabb csoda, az Isten fiát a hátoldalán hordó Xbox 360 csomag. Csak hit kérdése az egész.

Commandos: Strike Force - demó holnap

Ma este az Eidos bejelentette,hogy holnap érkezik a Pyro Studios nagysikerű stratégiájának a Commandos folytatásának demó változata.