Hírarchívum - 2006. február

Fekete kosztüm a Pókember 3-ban!

Kép érkezett a Pókember harmadik részéből... Fekete kosztüm, vészjósló hangulat - rajongóknak kötelező!

Nem lesz Black - Xbox 360-ra

Egy interjúban, amit az EuroGamer magazin készített Alex Ward-al, elárulta, hogy nem készül a Black X360-as átírata és az eddigi pletykák alaptalanok.

Lara Croft új hangja!

Ma lerántották a leplet Lara Croft új angolhangjáról - a hölgy először a hamarosan megjelenő Legend-ben fog debütálni.

Gyűrűk Ura Online a Midway kezében

A Turbine bejelentette, hogy Észak-Amerikában a Midway fogja forgalmazni az első Gyűrűk Ura MMORPG játékot. A játék a könyv, s nem a film alapján készül!

Battlfield 2 v1.21- részletek

Pár nappal korábban számoltunk be Nektek az "Euro Force" késéséről, melynek oka az 1.21-es javítás készülése. Újabb részletekről olvashattok most a peccsről...

Timeshift: Chat a fejlesztőkkel!

Február 24-én, azaz holnap este 6-kor élőbeszélgetésen vehettek részt, melyen a Saber Interactive egyik vezetője, Matthew Karch is tiszteletét teszi.

X360-as Rainbow Six?!

Zoenn koma most tesztelte le Nektek a PC-s Lockdown-t, a konzolos Critical Hour-t sem oly régen jelentették be. Azonban úgy néz ki valami új R6 is készülődik...

Quake IV 1.1-es béta javítás!

Az id Software egy javítást adott ki a Raven által készített Quake-széria negyedik epizódjához. A cucc egyelőre béta verzióban leledzik, mégis 60 megabájtot nyom!

The Wheelman játék és film bejelentve

A Midway hivatalos jelentése szerint ők készítik a The Wheelman játék adaptációját, míg ezzel egyidőben készül a történet filmes változata is.

Két új PS2 játék?

Az Eurogamer oldalán figyelemre méltó pletykák láttak napvilágot két újabb PS2 játékról - vajh tényleg pletyka-e vagy sem? Nem tudni biztosan egyelőre...