Hírarchívum - 2006. február

Madagascar koppintók, szevasztok!

A Walt Disney nem lacafacázik: gyakorlatilag a Madascarral echte megegyező animációs filmet mutat be még az idén.

Az új Bond esete az Aston Martinnal

Az új James Bond eléggé kellemetlen helyzetbe keveredett a Casino Royale forgatásán: mikor beült az Aston Martin DB5-be, kiderült, hogy nem tudja vezetni!

The Godfather folytatás?

Még meg sem jelent a The Godfather alap mű, máris folytatáson törik a fejüket az EA fejesei, mondta David DeMartini egy BBC-ben adott nyilatkozatában.

Condemned: Criminal Origins megjelenés

A SEGA games bejelentette a készülő horror FPS játékuk, a Condemned: Criminal Origins PC-re való eljövetelének pontos dátumát.

Télen érkezik az UT2007!

A minap zajlottak le a Midway üzleti konferencái is, melyen a kiadó elhatározásra jutott: még ez év telén megjelenik az Unreal Tournament 2007.

150 dollár lesz a Revolution?

Érdekes információk láttak napvilágot a Nintendo következő generációs konzoljáról, a Revolution-ról. Vannak itt érdekességek például a gép áráról - olvassatok!

Half-Life 2: Episode 1 - Stand Alone Addon

Az Eurogamer hírei szerint a Half-Life 2 első singleplayer kiegészítője az alapjáték megléte nélkül is futtatható lesz - vagyis "Stand Alone Addon-ra" számíthatunk.

A Paraworld egyik hőse: Jarvis Babbit

A Paraworld készítői lerántották a leplet a Paraworld négy hősének egyikéről: a játék negyedik főszereplője Jarvis Babbit lesz.

Battle for Middle-Earth 2 letöltések

A nem oly régen elkészült film alapján készült The Lord of the Rings: Battle for Middle-Earth 2 két darab letöltéssel gazdagodott. Új videó, javítás - erre tessék!

Toca Race Driver 3 a boltokban

Megérkeztek a boltokba a Toca Race Driver 3 szállítmányok - jelentette be a Codemasters. Kormányokat beizzítani, öveket becsatolni, induljon a versenyzés!