Hírarchívum - 2006. február

Blazing Angels: Squadrons of WWII érkezik PC-re is

Az Ubisoft hivatalosan jelentette be, hogy a Blazing Angels: Squadrons of WWII-t nagy lendülettel készítik PC-re is.

S.T.A.L.K.E.R. fejlemények

Egyes S.T.A.L.K.E.R. rajongói oldalak összefogtak és petíciót indítottak a játékkal kapcsolatos problémák kiderítése érdekében.

Huxley videó!

Az interneten kutatva egy közel másfél perces Huxley videóba botlottam. A Webzen gondozásában készülő game egy multiplayer-re kihegyezett FPS lesz.

Ghost Recon Advanced Warfighter megjelenés

A mai nap reggelén az Ubisoft nyilvánosságra hozta a Ghost Recon Advanced Warfighter platformonkénti megjelenési dátumát.

Paraworld csúszás újra

Újra csúszik a Paraworld a Sunflowers jelentése szerint. Az új dátum előreláthatólag 2006 augusztusa, mivel további munkálatok várnak a játékra!

Délelőtti képcsokor

Frissített galériáink: Burnout Revenge, Crysis, Enemy Territory, Huxley, Prey, Test Drive, The Godfather, Urban Chaos és X-Men 3. Panasznak nincs helye! ;)

Új nVidia driverek

GeForce tulajdonosok figyelem! Az nVidia tegnap feltette a netre a legfrissebb ForceWare drivereket, melyet azonnal le is tölthettek!

Elkészült a Black

Fantasztikus hír, miszerint az Electronic Arts tegnap elkészült a már oly régóta formázgatott Black című belső nézetes akciójátékával.

Battle for Middle Earth 2 Single Demo csütörtökön

A Lord of the Ring: Battle for Middle Earth II single demo premier lesz a GameSpot oldalán. A demonstráció 2 fajt fog tartalmazni a lehetséges háromból.

Lego Star Wars 2 - második kör

Úgy gondoltam, hogy még turkálok egy kicsit a neten, hátha találok valami képet a játékból...