Hírarchívum - 2006. február

Battlefront 2 mod tools!

Érdekes letöltés látott napvilágot a minap a Battlefront 2-vel kapcsolatban: a játék nem hivatalos kiegészítés-készítőjét tölthetitek le, ha a hírre kattintotok!

Készül a F.E.A.R. folytatása

A Gamespot magazin információi szerint készül a Monolith nagysikerű horror FPS-nek folytatása. A hírt hivatalosan is megerősítették.

Battlefield 2 frissítés-hírek!

A Battlefield 2-höz két hír érkezett annak javításaival és egyéb kiegészítéseivel kapcsolatban: kedves Battlefield-fanok, van egy jó és egy rossz hírem...

King Kong folytatás?

A Yahoo Video Games aloldalán egy érdekes cikk jelent meg, mely szerint elképzelhető, hogy a King Kong című játék folytatódhat!

Half-Life 2: Episode Two!

A jelentések szerint a Valve elismerte, hogy a Half-Life 2-höz készül a második kiegészítő is.

TOCA Race Drive 3 multiplayer demo

A Codemasters áltál korábban beigért szimulátor multiplayer demója végre megérkezett.

PSP TV-n

A szégyenletes UMD eladások láttán a Sony úgy döntött, hogy hivatalos TV adapterrel turbózza fel a PSP konzolt. Ideje volt már.

Drága lesz a PS3

Az Engadget készített egy rövid számolást, mely a Playstation 3 hardware elemeinek jelenlegi árát tartalmazza. A számla kerek $900-ra jött ki.

Idén ősszel érkezik az új Zelda!

A Spike TV ma reggeli Game Head adásában a Nintendo amerikai fejesei megerősítették a The Legend of Zelda: Twilight Princess megjelenési dátumát.

Újabb BioShock infók!

A System Shock 2 készítőinek legújabb belső nézetű lövöldözős játékáról, a BioShock-ról jelentek meg friss részletek a mai napon!