Hírarchívum - 2006. február

Esti peccs hármas!

Három darab javítást tölthetünk le a mai este: három játék hibáit hivatottak javítani a kisebb-nagyobb csomagok - letöltő programokat izzítani!

Doom 3 demó a Doom Movie DVD-n!

Egy érdekesség ütötte fel a fejét a világhálón: eszerint a hamarosan megjelenő Doom című film DVD-jén helyett kapott egy Doom 3 ikszbokszos demó is.

25 Tomb Raider kép!

Újabb 25 képecske érkezett galériánkba Lara Croft legújabb kalandjáról - nekem nagyon úgy tűnik, hogy Lara ezúttal nem(csak) mellbedobással fog győzni!

Keepsake demó!

Megérkezett a Keepsake demója - a játék sokban hasonlít Harry Potterre, illetve annak világára, azonban egy próbát bőven megér a program. Erre tessék!

Battle for Middle-earth 2 DEMO!

Középföldéért folytatott harc ismét kezdetét veheti, hiszen megjelent második rész izmos 1.3 GB méretü demoja!

Az ezer arcú Nintendo Revolution kontroller

Egy igen érdekes prospektus scannelt változata járja netet, melyből többek közt fény derül a sokat vitatott NR kontrollerének tervezési folyamataira is...

Halo 2 PC-s verzió karácsonyra

A BBC hírportálja arról számolt ma be, hogy egészen pontosan a Windows Vista karácsonyi megjelenésével együtt érkezik a Halo 2 PC-s verziója is.

Kiegészül a The Movies?

A Lionhead egyik munkatársa a The Movies hivatalos fórumán tegnap véletlen kikotyogta, hogy már keményen dolgoznak a játék első kiegészítőlemezén.

El Matador képségek

Friss képek érkeztek az El Matador nevű csodából. A látnivalók első pillantásra akár a Fry Cry-ból is származhatnának a trópusi környezet láttán.

Sin Episodes: Emergence trailer

Ma estére egy újabb videó futott be, ezúttal a Sin Episodes: Emergence-ből. Az animáció elsősorban ingame jeleneteket tartalmaz.