Hírarchívum - 2006. március

GDC 2006: Újabb fényképek

Nagy örömünkre újabb vadi új fényképeket kaptunk a GDC játékkiállításról. A 39 fotót ezúttal az IGN emberei szállították nekünk, ezúton is köszönet érte!

GDC 2006: Project Offset videó

Legújabb mozgóképes anyagunkat ismét az IGN emberei rögzítették a GDC-n. A videóban egy rövidke kedvcsináló látható a Project Offset-ből.

GDC 2006: ATi techdemó

Megérkezett az ATI techdemójának kézikamerás videófelvétele, mely az úgynevezett "multiple physics-et" mutatja be a cég hardverein.

GDC 2006: NVidia techdemók

Nem múlhat el játékexpo a legnagyobb videókártyák gyártóinak techdemói nélkül. A PhysX képességeit már láttuk, most pedig jöjjön az NVidia!

GDC 2006: Ageia PhysX prezentáció #2

Megérkezett az Ageia fizikai motort demonstráló második trailer, mely egy remek és hangulatos hangárjelenetet mutat be.

GDC 2006: A Sony nem gyárt több PSOne-t

A Sony megerősítette a híreket, miszerint nem készül több PSOne: ehelyett inkább más készülőfélben lévő munkákra összpontosítanak.

GDC 2006: FIFA World Cup képek és videó

Vadi új képek és egy friss mozgóképes anyag is érkezett a mostmár csak a megjelenésére váró 2006 FIFA World Cup című sportjátékból.

GDC 2006: Született Feleségek

A Buena Vista Games és a Liquid Entertrainment kooperációjában készül a Született Feleségek című Csiga2-n futó TV sorozat játékadaptációja.

GDC 2006: Hat újabb Pandemic játék

Greg Borrud, az egyesült BioWare és Pandemic egyik fejese mindenféle érdekességet mesélt tervbe vett játékaikról, így például a Mercenaries folytatásáról.

GDC 2006: Fényképek a helyszínről

A Firing Squad-nak köszönhetően 52 fényképet kaptunk a Game Developers Conference helyszínéről. Van rajta minden, mi szem-szájnak ingere :).