Hírarchívum - 2006. május

E3 2006: Odavágós Motorstorm trailer

Eddig ugyan nagy volt a hallgatás a PS3 egyik eléggé várt címe körül, ám ezennel megtört a jég, s kaptunk egy frenetikusan sikerült előzetes videót!

E3 2006: 50 ezer forint lesz a Wii?

Átolvasván az EGM előzetesét a Nintendo next-gen gépéről, a Wii-ről érdekes információra bukkantunk: a magazin közölt egy - állítólag - hivatalos infót a konzol áráról.

E3 2007: Megvan a dátum

Habár a 2006-os E3 még nagyban folyik, azonban a nagy bejelentések és prezentációk közepette fény derült a 2007-es kiállítása dátumára.

E3 2006: Empire at War-kiegészítés - új trailer!

Megérkezett a Star Wars: Empire at War első kiegészítésének, a Forces of Corruptionnek E3-as trailere. A videó természetesen lokálból tölthető.

E3 2006: Nincs többé Game Boy?

Satoru Iwata - a Nintendo elnöke - homályos utalásai szerint a Nintendo anyagilag nem tudja támogatni többé a GameBoy-t a Nintendo DS mellett.

E3 2006: Péntek délutáni galériamánia

Mai ajánlatunk az előbbieknél kicsivel soványabb, de van benne LEGO Star Wars, Madden, Overlord, Empire at War, Tekken 6 és Tony Hawk is!

E3 2006: Heavy Rain techdemo

Megérkezett a hétre ígért Heavy Rain techdemo a Fahrenheit készítőitől, melynek megnézése után garantált az állkeresés a padlón.

E3 2006: Brutális kártyajáték az EyeToy-jal!

Mindig jópofának tartottam az EyeToyt, bár magam nem ruháztam volna be rá, mert sok értelmét nem láttam. Azonban a The Eye of Judgment mindent megváltoztatott.

E3 2006: Booth Babes csajfotók - 3. rész

Folytatva kedvenc sorozatunkat, ismét egy nagy adag Booth Babes csajfotót hoztunk haza. Most 48 új kép landolt nálunk, tessék szemezni velük!

E3 2006: Hol vagy Need for Speed Carbon?

A keddi Sony konferencián az Electronic Arts felfedte a legújabb Need for Speed-et, a Carbon-t. Azóta sem hallottunk róla semmit.