Hírarchívum - 2006. május

47-es ügynök szolgálatra kész!

Körülbelül egy évvel ezelőttre ígérték a Hitman-sorozat negyedik epizódját, ám a kicsike igen sokáig várat(ott) magára - végre azonban elkészült a játék!

Aranyon a Rush for Berlin

A mai napon aranylemezre került a magyar illetőségű Stormregion fejlesztőcsapat újabb második világháborús játéka, a Rush for Berlin.

Esti galériafrissítés!

Úgy tűnik sok helyen tart még az E3 utáni pihenő: sehol semmi friss hír. Éppen, hogy össze tudtam Nektek szedni egy galériafrissítésre elég képadagot - csekkoljátok!

Júniusban érkezik a Warpath

A Timeshift csúszása után újabb késésről számolhatunk be: a Digital Extremes többjátékos módra kihegyezett FPS-e sem jelenik meg nyárnál korábban.

Ismét késik a TimeShift!

Az Atari reménykedvén a csődtől való meneküléstől, a TimeShiftet szőröstül-bőröstül eladta a Vivendinek - e kiadó viszont kissé átformáltatja a játékot, késést okozva így.

Command & Conquer 3 trailer-duó

Két remekül megszerkesztett Command & Conquer 3: Tiberium Wars videóval lettünk gazdagabbak a mai nap folyamán. A letöltésük kötelező!

Jövő heti játékmegjelenések

Elég szegényes jövő hétnek nézünk elébe, de legalább lesz Da Vici Code, Heart of Empire, X-Men 3 és Zoo Tycoon: African Adventure. Beindulhatna már az ipar!

Megérkezett az Over the Hedge demója

A Dreamworks új animációs filmje hamarosan megtekinthető a hazai mozikban is, valamint a játékadaptáció is elérhető nemsokára - utóbbit a mostani demó révén már tolhatjuk is.

200 friss kép a reggeli mellé!

Pontosan kétszáz darab képpel frissült galériánk: a mai felhozatalban olyan címek szerepelnek, mint például a Lego Star Wars II vagy a Medieval 2: Total War.

Honlapnéző - öt új hivatalos webszájt indult el!

Négy darab játék weboldalát indította útjára kiadója: elkészült a hivatalos Enemy Territory, Empire at War: Forces of Corruption szájt is többek között!