Hírarchívum - 2006. május

Hitman demóra várunk

Az IO Interactive ma értesített minket, hogy izzítsuk a szervereket, mert május 22-én, hétfőn fog megjelenni a Hitman: Blood Money demója.

Az egymillió dolláros mobiltelefon

Bemutatkozik a GoldVish 1 millió dolláros bunkófonja, a mobilok Bentley-je, a gazdagság és sznobság legújabb presztizsterméke.

15 játékkal indít a Playstation 3

A Sony európai részlegének a fejese, Kaz Hirai san elmondta, hogy a Playstation 3 novemberi megjelenésekor mindössze 15 játék lesz elérhető.

World Trade Center - filmes trailer

Oliver Stone legújabb filmje, a World Trade Center idén augusztusban kerül a mozikba - most pedig szemtanúi lehetünk az első előzetesének.

Duke Nukem Forever 2007-ben?

Kedvenc lapunk, a mindig friss és hivatalos infókat szállító PC Gamer új számában egy kisebb Duke Nukem cikk olvasható, melyben 2007-re ígérik a játékot!

Megvan a Fear Effect film rendezője

Azt ugye már régóta tudjuk, hogy hollywoodi fejesek meg akarják filmesíteni a Fear Effect című játékot, de most végre előrelépés is történt az ügyben.

Konzolokra is készül a Spore

Maga Will Wright mester mesélte el az egyik interjúban, hogy az eredetileg csak PC-re tervezett Spore című játék a következő generációs konzolokra is megjelenik majd.

Esti képparádé 240 screenshottal!

Rengeteg képpel frissült ma is galériánk: érkeztek új Test Drive, Pro Evolution Soccer, Pirates of the Carribean és Jade Empire screenshotok is többek között!

Nincs még meg az 1848? Pótold be most!

Ugyan itthon már jó ideje ingyenesen elérhető a Hydrogame stratégiája, ám külföldön még csak most vált letölthetővé. Gondoltunk egyet, s mi is elővettük a kicsikét!

Steam-hírek: Megjelenések, kiegészítések

Új információkkal frissült a Steam: megjelent végre a SiN Episodes első része, három hét múlva érkezik a Half-Life 2 kiegészítés, módosítások várhatóak a CS-hez...