Hírarchívum - 2006. május

Frame City Killer - Törölve!

Habár ma hajnalban még friss képeket töltöttünk fel az elvben X360-ra megjelenő Frame City Killerről, mégis a legfrissebb infók szerint a játék fejlesztését leállították.

DirectX 10-et használ majd a Hellgate: London

Daks a napokban prezentált egy listát, melyen a Hellgate, mint Vista-exklúzív cím tűnt fel - most kiderült, hogy a játék egyike lesz az első DirectX 10-es programoknak.

E3 2006: Az utolsó tizenhárom E3-trailer!

Tegnap véget ért az idei E3, azonban az utolsó videók még csak most érkeztek meg. Mi nyomban fel is töltöttük őket szerverünkre, csekkoljátok a felhozatalt!

E3 2006: Nincs itt semmi látnivaló, menjetek haza!

Nos, kérem-szépen, ennyi lett volna a 2006-os E3 játékkiállítás. Ma már nem lesz semmi érdemleges - mi még utoljára megnézzük a csajokat, aztán pakolunk. Sziasztok!

E3 2006: Zárás előtti galáriafrissítés

Lassan ránkhúzzák a rolót, de még mindig nem bírunk leállni - vadi új képeket szállítottunk nektek, benne több premier screenshottal. Érdemes végignézni!

E3 2006: Bemutatkozik a The Tomorrow War

Alexander Zorich orosz regényíró műveiből készít sci-fi űrszimulátort az 1C Company. A vérbeli space-compat akciójáték a The Tomorrow War címet kapta.

E3 2006: Storm of War bejelentés

Néhány óra múlva bezár az E3, de még mindig történnek játékbejelentések - ezúttal az UbiSoft húzta le a leplet legújabb repülőgépszimulátoráról.

E3 2006: Booth Babes csajfotók - 4. rész

Nem tétlenkedtünk déltuán! Leszállítottunk nektek 87 (nyolcvanhét) gyönyörű E3-as Booth Babe csajt, melyet itt és most meg is tekinthettek!

E3 2006: Dark Messiah of Might and Magic előzetes!

Az Ubisoft teljes erővel tolja a Heroes franchiset, melynek a következő inkarnációja a Dark Messiah lesz. Eszméletlen hangulatos csodás minőségű előzetes érkezett!

E3 2006: Új megbüntető Gears of War HD trailer!

A Microsoft konferencia óta nem sokat hallhattunk a Gears of War -ról, azonban most befutott a fantasztikus minőségű HD trailer!