Hírarchívum - 2006. június

Mercenaries 2 tetkókészítő verseny

A Pandemic Studios pályázatot írt ki a Mercenaries 2: World in Flames főszereplőjének új tetkójára. Elég kreatívnak érzed magad? Na kattints!

Solid Snake Izraelbe utazik?

Egy új plakát kapcsán vad találgatások indultak el az Interneten a Metal Gear Solid sorozat befejező epizódjának helyszínéről.

Észvesztő Assassin's Creed screenshotok

Az Ubisoft ma megajándékozott minket 6 darab észvesztő képpel a PS3-ra készülő, kereszteslovagok elleni harcokat feldolgozó Assassin's Creed-ből.

Az Apple felvásárolná a Nintendo-t?

Igen kemény és hihetetlen pletyka látott napvilágot, mely szerint az Apple is szeretne beszállni a játékpiacra, céljának megvalósításához pedig felvásárolná a Nintendo-t.

Jövő heti játékmegjelenések

Nem lesz valami izgalmas a jövő hetünk, de azért lesz Alliance, OutRun 2006, Rise & Fall, Street Fighter, Urban Chaos, és MotoGP 06 is. Lássuk a teljes listát!

Megjelent az új Nvidia-driver - 91.31

Megérkezett a legfrissebb ForceWare-driver, mely a 91.31-es rajtszámot viseli. A fájlt természetesen szerverünkről tölthetitek le, erre parancsoljatok...

Tíz darab videó érkezett a reggeli mellé!

Ismét sok-sok animációt tölthettek le tőlünk: a mai felhozatalban olyan címek szerepelnek, mint például a Halo 3, a Rayman 4 vagy a Test Drive Unlimited.

Májusi legjobbjai: konzol- és PC-toplisták

Egyenesen Amerikából szállíthatjuk Nektek a múlt hónap ottani legjobb játékainak listáját: mind konzolos, mind pediglen PC-s címekből 20-20 darab szerepel itt!

Letölthető a Cars: The Videogame demója

Június 15-étől már a hazai mozikban is megtekinthető a Disney, illetve a Pixar új, közös animációs filmje, a Cars. Most a róla készült játék demóját próbálhatod ki.

Battlefield 2142 finomságok: béta, infók, képek

Délutánra egy kisebb Battlefield 2142-szösszenettel tudunk Nektek szolgálni: megérkeztek az első információk a demóról, valamint a bétáról öt kép társaságában.