Hírarchívum - 2006. június

Elkészült a Splinter Cell: Double Agent honlapja

Az UbiSoft tegnap délután fellőtte a Splinter Cell: Double Agent hivatalos honlapját, melyen sok új videóval, képpel és interjúval várják a látogatókat.

System Shock 3 pletykák

Januárban már beszámoltunk róla, hogy az EA levédette a System Shock 3 nevet, most pedig a fejlesztésekről érkeztek apró hírek.

Szünetel a Grand Raid Offroad fejlesztése

Kényszerpihenőre került a francia Asobo Studio által készített Grand Raid Offroad, mert egy nagyobb projekt elvette tőle a fejlesztésekre szánt pénzt.

Ghost Recon 3 add-on várható PC-re

Sokan irigyeltük az Xbox 360 felhasználóktól a Live frissítéseket, de most elérkezett az idő egy PC-s mini add-on kiadásához is.

Meccs előtti galériafrissítés

A ma esti focimeccs előtt elkezdtem galériát frissíteni, hogy a labdarúgást kevésbé élvező GK-olvasóknak is legyen nézelődni valójuk a késői órákra.

Hét darab friss animáció a szerverünkön!

Az utóbbi időben nem túl sok videó látott napvilágot, így három hajszálunkból kettő rögtön ki is hullott a jelenlegi felhozatal begyűjtésének nehézségei révén.

Japánban a DS Lite a legkeresettebb - Top10

Megérkeztek a múltheti (június 5-11) japán eladási statisztikák, melyek a tíz legvásároltabb konzol nevét vonultatják fel. Élen a nemrég megjelent Nintendo DS Lite...

Még idén megjelenik a Half-Life 2: Episode Two!

A héten megjelent PC Gamer címlapsztorival ellentétben a Valve határozottan állítja, hogy még idén megjelenik a Half-Life 2 második kiegészítése.

Jól fogy a Jaws Unleashed

A Majesco jelentései szerint új játékuk, a Cápa című mozi játékátirata rendkívül keresett az amerikai boltokban, holott a szaksajtó földig lehordta a produktumot.

Kétszáz darab friss screenshot a galériánkban!

Kétszáz darab vadi új kép került galériánkba, a felhozatal: Chromehounds, El Matador, Prey, Pro Evolution Soccer 6, Test Drive Unlimited és még sok más nyalánkság.