Hírarchívum - 2006. június

Half-Life 2: Episode 2 - Az első információk!

A külföldi nyomtatott magazinok egyik legnagyobbika, a PC Gamer szállította nekünk az első infókat a Half-Life 2 második kiegészítéséről, az Episode Two-ról.

Mégis lesz születésnapi Tomb Raider!

Habár délelőtt a Core Design oldalán a Tomb Raider: 10th Anniversary Edition fejlesztésének leállításáról olvashattunk, azonban az Eidos cáfolta a projekt törlését.

Megérkezett a Pro Cycling Manager 2006 demója

Ahogy ígértük, megérkezett a címben szereplő menedzser kipróbálható verziója, mely kis híján 400 megabájton terpeszkedik. A tükörszerverek listájáért erre fáradjatok...

Az évtized híre: Bill Gates visszavonul!

A hír igaz. Bill Gates, a Microsoft alapítója, elnöke és vezető szoftvermérnöke egy mai sajtókonferencián bejelentette visszavonulását.

Far Cry. Prince of Persia. Wii?!

A Ubisoft öt címet jelentett be a Nintendo következő generációs konzoljára, a Wii-re: a játékok között új Prince of Persia- és Far Cry-részeket is emlegetnek.

Mindenidők legjobb kontrollerei

A külföldi GamePro jóvoltából összeállt a lista, melyen mindenidők 11 legjobb játékvezérlője szerepel - első helyezettünk az NES kontrollere lett!

Már megint a World of Warcraft - USA Top10

Megérkezett a legfrissebb toplista, mely a nyugaton 10 legkeresettebb játék nevét vonultatja fel. Három Sims-kiegészítő még mindig a listán. Fúj.

Szerdán már játszható lesz a Prey!

Jól olvastátok, kedves indián-jelölt barátaim: az ígéreteket betartva jövő hét szerdától letölthetővé válik a Prey kipróbálható verziója.

Nem lesz Tomb Raider-remake PSP-re?

Szeptemberben az SCi üzleti helyzetjelentésében több - addig bejelentetlen - játékról olvashattunk. Az egyik az első két Tomb Raider-játék feldolgozása lett volna PSP-re.

Új motorral készül a Grand Theft Auto 4

A Rockstar egyik producere ma elárulta az MTV-nek, hogy végre felhagytak az eddig használt GTA motorral, így a negyedik rész már egy másik enginet fog használni.