Hírarchívum - 2006. június

Trusty Bell: Chopins Dream - új Namco RPG

A Namco ma bejelentette a tri-Crescendo által készített Trusty Bell-t, a nagy hírrel együtt pedig 22 (low-res) screenshotot is kaptunk.

Négy új patch estére

World of Warcraft, Hitman: Blood Money, Blazing Angels és Cossacks II - ezen remekművek gazdagodtak ma egy-egy bugirtó tapasszal. Kattanj rá!

UPDATE: Spielberg rendezné a Warcraft filmet?

A kétes forrásairól és hihetetlen pletykáiról elhíresült Variety értesülései szerint Steven Spielberg fogja rendezni a World of Warcraft-ból készülő mozifilmet.

Xbox 360-ra is lesz Command & Conquer 3

Az Electronic Arts ma éjszaka bejelentette, hogy a Battle for Middle-Earth II-höz hasonlóan a Command & Conquer 3: Tiberium Wars-ból is csinálnak Xbox 360 átíratot.

2 millió felett a Guild Wars

Az NCSoft és az ArenaNet ma jelentette, hogy néhány nappal ezelőtt sikerült eladniuk a kétmilliomodik Guild Wars telepítőlemezt.

Soul Calibur IV készülőben

Daisuke Uchiyama, a Namco Bandai Games egyik fejese a GameDaily-nek adott interjújában elárulta, hogy már dolgoznak a Soul Calibur sorozat negyedik részén.

Újabb vadító Need for Speed: Carbon képek

Dakotaman barátunk ma újabb gyönyörűséges képekkel lepett meg minket a Need for Speed széria legújabb darabjából, a Carbon-ból.

Észvesztő Call of Duty 3 képek érkeztek

Egy közepes minőségű magazin scan formájában újabb Call of Duty 3 képekkel gazdagodtunk a mai nap folyamán. Csekkold le mindet, ez kihagyhatatlan!

115 megás Crysis-videó érkezett!

Elképesztő, mintegy tizenöt perces videót tölthettek most le tőlünk, mely Crysis ingame jeleneteket mutat be a CryTek művészi rendezőjének kommentálásával.

Need for Speed: Carbon - az első infók és képek

Ezen a gyönyörű vasárnap délutánon megérkeztek az első screenshotok és konkrét infók a legújabb Need for Speed-ből, a Carbon-ból.