Hírarchívum - 2006. június

Hét címmel startol a Nintendo Wii

A Nintendo hivatalosan is megerősítette azt a listát, melyen a következő generációs konzol startjától megvásárolható játékok szerepelnek.

Made Man bejelentés képáradattal

"Az igazi ajánlat" - így reklámozza új maffiás akciójátékát a SilverBack Studios - de vajon tényleg jobb, mint a The Godfather?

Need for Speed: Carbon - GAMEPLAY VIDEO

Alig pár perce érkeztek csak meg az első (hivatalos) képek, máris egy észbontó gameplay trailerrel gazdagodtunk, melyet természetesen lokálból húzhattok!

Vice City Stories PS2-re?!

Még nem megerősített hír, de az amerikai Playstation Magazine értesülései szerint Playstation 2-re is lesz Grand Theft Auto: Vice City Stories.

Need for Speed: Carbon - az első hivatalos képek

Bár a múltkori scanneket törölnünk kellett, nagy meglepetésünkre ma éjszaka az EA kiadta az első hivatalos, nagyfelbontású NFS:C látnivalókat!

Megjelent a Prey demója

A 3D Realms - Human Head páros ma végre szélnek eresztette a már több héttel ezelőtt beharangozott Prey kipróbálható demót. Kihagyhatatlan!

Megvásárolható az első Blu-Ray film

Az első Blu-Ray asztali olvasó hivatalosan vasárnap érkezik a Samsung-tól, de már ma megvásárolhatóvá váltak az világ első ilyen formátumú filmek.

Már tölthető a Ghost Recon 3 Multiplayer Pack 1

Végre elérhetővé vált a Ghost Recon 3: Advanced Warfighter-höz készült első PC-s add-on, a sok új pályát és egyéb ficsőrt tartalmazó Multiplayer Pack 1.

Elkészült a Prey?!

A 3D Realms hivatalos fórumán George Broussard, a cég egyik fejese félreérthetetlen megjegyzést tett a Prey elkészültével kapcsolatban.

X-Men: The Official Game - demó

Ma megjelent a neten a Beenox Studios új mutánsos akciójátékának, az X-Men 3 mozifilm által ihletett X-Men: The Official Game-nek a kipróbálható demója.