Hírarchívum - 2006. július

A 20 legjobban kelendő játék listája

Megérkezett a nemzetközi piacon a jelenlegi 20 legjobban kelendő játék listája. Nem nagy meglepetésre vezet a WoW és az öt Sims 2 verzió is mind jelen van.

BfME2: The Rise of the Witch-King megerősítés

Gyakorlatilag már nem lehet újat mutatni a GK olvasóknak. Ismét egy olyan bejelentés érkezett, mely játékról már írtunk, de azért olvassátok csak végig!

The Sims 2: Pets - bejelentés másodszorra

Az idei E3 kiállításon tudósítottunk nektek a The Sims 2: Pets bejelentéséről, mely ma ismételten megtörtént - ezúttal képekkel és infókkal.

Csökkenő PS2 és PSP eladások

A tavaly ilyenkori adatokhoz képest idén nyáron közel 30%-kal kevesebb Playstation 2 és PSP konzolt értékesített a Sony. Csak nem a PS3-ra vár mindenki?

Kane & Lynch megerősítés képekkel

Az Eidos ma megerősítette a nemrégiben leleplezett új IO Interactive játék, a Kane & Lynch: Dead Men készültét. A bejelentéshez új képek is érkeztek.

Megjelent a Firefox 1.5.0.5

Néhány perccel ezelőtt megjelent az 1.5-ös Firefox legújabb változata, melynek letöltése minden Mozilla felhasználónak erősen ajánlott.

Kedvcsináló trailer a My Singstar-hoz

Az új Singstar-ba nem kevesebb, mint 300 licenszelt zene lesz beépítve, úgyhogy az tuti, hogy a házibulik egyik elengedhetetlen kellékeként fogjuk emlegetni.

Újabb World of Warcraft büntetések

A csalók nem jártak jól ebben a hónapban, legalábbis ami a World of Warcraft felhasználókat illeti. A Blizzard most nyáron 59000 accountot törölt.

2008-ban érkezik a Stuntman 2

Szomorú hír a rajongóknak, hogy a Reflections eltolta a Stuntman második részének 2007-es megjelenését valamikor 2008-ra.

Red Orchestra: Ostfront 41-45 - egy hétig ingyen

A Steam előfizetők augusztus 2-ától tölthetik le a Red Orchestra: Ostfront 41-45 című játékot, melyet egészen tárgyhó 7-ig ingyen használhatnak.