Hírarchívum - 2006. július

Restless bejelentés képekkel

Restless címmel nyomozós kalandjáték fejlesztésébe kezdett az angol Viperante fejlesztőcsapat, melynek megjelenését jövőre várhatjuk.

HouseFlip! - légy te is ingatlankereskedő

A Rusty Axe Games tegnap jelentette be új, alacsony árkategóriás játékát, melyben egy ingatlankereskedőt kell majd alakítanunk.

Drága lesz az új Test Drive

Mégsem lesz olcsó a Test Drive Unlimited - legalábbis nálunk. Az amerikaiak ettől függetlenül továbbra is akciós áron juthatnak majd hozzá.

Pofonosztó Heroes trailer érkezett

A Killer7 készítőinek új játékával, a Heroes-zal az idei E3-on ismerkedhettünk meg. Ma egy olyan trailert adtak ki belőle, melyet tutira nem felejtünk el egyhamar.

GTA: Vice City Stories dobozkép és dátum

A Rockstar ma szélnek eresztette a jelen tervek szerint PSP exkluzív GTA: Vice City Stories nagyfelbontású dobozképét és a megjelenési dátumát.

Kiegészül a Battle for Middle-Earth 2

Az Electronic Arts már megerősítette a hírt, miszerint készül a The Lord of the Rings: The Battle for Middle-Earth 2 - The Rise of the Witch-King.

Késik az El Matador

Egy cseppet késni fog az El Matador. Az eredetileg augusztus végére tervezett megjelenést a Cenega eltolta 2 héttel későbbre, szeptember 15-re.

Bemutatkozik a Legend: Hand of God

Újabb fantasy RPG van készülőben ezúttal az Anaconda-nál, mely állítólag olyan élvezetes lesz majd mint a Diablo és olyan szép, mint a Prince of Persia.

Az AMD bekebelezte az ATi-t

A neves processzorgyártó cég, az AMD a napokban teljesen felvásárolta a szintén nem kis hírnévnek örvendő ATi Technologies-t.

Pompolic bejelentés képekkel

A Quotix Software a mai esős délutánt látta a legmegfelelőbbnek arra, hogy bejelentse legújabb játékát, a Pompolic: Call of Heroes-t.