Hírarchívum - 2006. július

Mi tíz darab videóval kezdjük a hetet - és Ti?

Tíz darab - elképesztően klassz - videó került fel szerverünkre - nem kisebb nevek kaptak helyet összeállításunkban, mint például a Forza Motorsport 2.

Crysis gépigény - A teljes gépcsere ajánlott

A Crysis hivatalos fórumán egy bejegyzés látott napvilágot, melyből megtudhattuk a játék minimális és ajánlott rendszerkövetelményeit. Nem piskóta...

Jövő heti játékmegjelenések

A jövő hét két legnagyobb címének minden bizonnyal Sid Meier bácsi két legújabb játéka tűnik: a CivCity: Rome és Civilization IV: Warlords. A listáért erre tessék.

15 millió eladott X360 jövőre? Majd meglátjuk.

Eleinte a Microsoft üzleti terveit egy egyszerű "Hiszi a piszi!" mondattal véleményeztem volna, ám úgy gondoltam, ennyire nem leszek szkeptikus. Egyelőre.

Újabb Titan Quest-javítás készül

A sajtó egybehangzó véleménye szerint remek Diablo-klónra sikerült a Titan Quest - remek, ám korántsem tökéletes: viszont javulásra mindig van lehetőség.

Kipróbálható a magyar pinball-szimulátor

Az imént érkezett az e-mail, miszerint a magyar ASK Homework által fejlesztett Dream Pinball 3D végre kipróbálható - a nyár végi megjelenésig éppen jó lesz.

Galériafrissítés közel 230 vadi új képpel!

Újfent igazán izgalmas és színes galériaösszeállítást készítettünk Nektek! A 230 kép mindegyike igazi szenzáció, érdemes hát leellenőrizni a teljes felhozatalt.

Star Wars Next Gen

Befejeződött a trilógia a mozivásznakon és mindenki, azt gondolta, hogy soha többé nem hallhatjuk lézerkardok zümmögését.

Ghost Recon 3 - Két új többjátékos mód várható

Szerkesztőségünk PC- és konzolpárti munkatársai egyhangúan megvoltak elégedve a legújabb Ghost Reconnal - mi már nagyon várjuk a második multis vérfrissítést.

The Chronicles of the Three Kingdoms demó

A kínai történelmet feldolgozó valós idejű stratégia egyjátékos demonstrációja megjelent: a hatalmas ostromokat felvonultató demó három pályát tartalmaz.