Hírarchívum - 2006. július

Spellforce II-kiegészítés várható a télen!

A JoWood ma jelentette be a remekül sikerült Spellforce II első kiegészítését: a Dragon Storm alcímet viselő szerepjáték-stratégia hibrid még idén télen megjelenik.

Több mint 1,5 millió Hitman: Blood Money kelt el

Meglódult az utóbbi időkben az SCi szekere: az Eidos kiadót is birtokló cég bejelentette, hogy két játéka már a (több)milliomodik eladott példányszámon van túl.

Dead Rising - Először tiltottak be X360-as játékot

Panoráma rovatunk jelenlegi képviselője igencsak ígéretes mókának tűnik, bár meg kell hagyni, hogy már a képek alapján is érzékelhető annak erőszakossága.

Októberben érkezik a Silverfall

Fejlesztésének bejelentése óta az első információkat tudtuk meg a Silverfall című akció-szerepjátékról - ezek szerint a Monte Cristo játéka októbertől vásárolható meg.

Kiegészül a Gary Grigsby's World At War

Bár nekem az alapjáték kimaradt, azonban igen vonzóvá vált számomra is, miután a cím elnyerte "A legegyedibb játék" díjat - kívánjunk sok sikert a kiegészítésnek.

Saint's Row - avagy Grand Theft Auto X360-ra

Augusztus végén jelenik meg az a THQ által kiadott játék, mely kizárólag X360-ra készül, s a nagysikerű Grand Theft Auto-sorozat nyomdokaiba kíván lépni.

Folytatódik a Final Fantasy XI: Online!

Itthon mérsékelt volt a Final Fantasy XI: Online sikere ugyan, ám másutt jól megbecsült címnek számít: éppen ezért készíti már javában a Square Enix folytatást.

Officers - Információdózis látnivalókkal

Újabb második világháborús RTS készül a Game Factory boszorkánykonyhájában - az Officers egyik fő erőssége a non-lineáris történet lesz többek között.

Sam Fisher Zidane nyomdokaiba lép

Zinedine Zidane a foci-világbajnokság döntőjének második félidejében rendkívül jól bizonyította be, hogy mennyire jól tud fejelni. Most Sam Fisher is bizonyít.

Reggeli galériafrissítés!

Egészen pontosan 123 darab friss screenshot került a Gamekapocs galériájába: a sok-sok reggeli képért erre fáradjatok! Öveket becsatolni, felkészülni, vigyázz...