Hírarchívum - 2006. július

CGS 2006: Találkozz magyar játékfejlesztőkkel

Szeretnél találkozni a magyar játékfejlesztés nagyágyúival? Nem gond. Gyere el a CGS 2006-ra - a Digital Reality, a Stromregion és a Most Wanted tutira ott lesz!

The Divine - Bolygónk megsemmisülése után...

A Packom Software ma jelentette be új űrbeli lövöldözős szimulátorát, a The Divine-t. A bejelentéssel együtt nyolc darab screenshot is érkezett a cuccról.

Augusztus 4-től tölthető a Call of Juarez demója!

Ma kimondottan western-lázban égünk: örömmel számolhatunk be arról, hogy a Call of Juarez demója három hét múlva - augusztus negyedikén - letölthetővé válik.

Ősszel érkezik a PSP-exkluzív Gun: Showdown!

Vadonat új animáció és hat darab kép érkezett a csak PSP-re készülő Gunról: a Showdown alcímet viselő akció még idén ősszel elérhetővé válik a gép tulajainak számára.

Rajzolj Te is Pókembert!

A Planetwide Games kibővíti képregény rajzolósdiját, a Comic Book Creatort. A folytatásban Marvel képregényekben látott hősök is szerepelnek - sokak örömére!

Horse Racing Manager 2 - Exkluzív screenshot!

Egyenesen Párizsból küldték el nekünk a nemrég bejelentett Horse Racing Manager 2 első screenshotját, hogy publikáljuk csak Nektek, csak itt, csak most!

Ebéd utáni videóösszeállításunk

Hét darab bombasztikus videó érkezett hozzánk, melyek mindegyikét a szerverünkről tölthetitek le egy kattintás után: ha végeztetek az ebéddel, itt a helyetek!

Prey meglepetés!

Megérkezett számotokra a meglepetés, melyre oly sokan vártatok... Zoenn és Daks már első kézből ki is próbálták és náluk sem maradt el a siker! Katt ide!

Folytatódhat a Deus Ex?

Bizonyára az igazi Deus Ex-rajongók nem igazán elégedtek meg a "folytatás" néven emlegetett Deus Ex: Invisible Warral, ugyanakkor reménykedtek a visszatérésben.

Every Extend Extra - PSP-játék demója PC-n

Az utóbbi időben rendkívül népszerűek a PSP-s árkád- és puzzle-játékok - érdemes hát kipróbálni az Every Extend Extra demóját: a letöltés lokálból lehetséges...