Hírarchívum - 2006. július

Novemberben érkezik PS3-ra az Oblivion?

Bizonyára többen emlékeztek az április végi pletykára, miszerint hamarosan PlayStation 3-ra és PlayStation Portable-re is megjelenik az Oblivion...

Faster - Spanyol fejlesztésű MMO-versenyjáték

A spanyol Digital Kickers új MMO-játékot, mely a közeljövőben játszódik - egy világban, ahol a legkeményebb arc egyben a legjobb pilóta is.

Call of Juarez látnivalók érkeztek

Szeptember ötödikén érkezik a vadnyugati lövöldözős, míg demója alig két hét múlva elérhetővé válik - hangulatfokozóként érkezett most egy rakás kép és videó.

HL2: Episode Two Extended trailer

A Valve a mai napon elérhetővé tette az Episode Two kibővített teaser movie-ját, melyet akár le is rángathattok tőlünk.

Végre letölthető a GTR 2 demója

Mint azt tegnap ígértük, ma értesítünk Benneteket a GTR 2 szingli demójának hogyléte felől - a játék köszöni jól van, a szösszenetért erre parancsoljatok!

Jövőre ismét krikettezünk éjt nappallá téve

A Codemasters bejelentése szerint két év szünet után a Brian Lara International Cricket-széria visszatér, hogy ismét meghódítsa - a kizárólag angol - toplistákat.

Endless Saga - Törölték a PlayStation 3-as címet

Tavaly júliusban a koreai Webzen bejelentette a PlayStation 3 első szerepjátékát. Idén júliusban bejelentette a projekt sajnálatos törlését.

Marvel: Ultimate Alliance - Hősök egy rakáson

Már jó ideje készül a Marvel: Ultimate Alliance, ám komolyabb infókat jószerivel nem is találtunk róla - szerencsére a közeli, őszi megjelenés változtatott a helyzeten.

Unreal Engine 3 hajtotta MMO a Sony-tól

Az MMO-játékoké a jövő! Tudja ezt jól a Sony is, ki amellett, hogy megvásárolta a mostanság oly népszerű Unreal Engine 3-t, egy efféle játékot készíttet.

NFS: Carbon - Téves Wii-dátum megjelölés

Mint arról tegnap beszámoltunk, a Need for Speed: Carbon november tizedikén kerül a boltokba, ám rejtélyes okok révén a Wii-verziót egy héttel korábbra ígérték.