Hírarchívum - 2006. július

Átnevezték a következő Colin McRae Rallyt

A Colin McRae Rally 04 és a 05 után már kezdtünk kétségbe esni, hogy a következő generációs résznek vélt készülő epizód majd a CMR: 07 nevet viseli...

Június húsz legjobb PC-s játéka - US Top20

Megérkezett azon lista, mely prezentálja felétek, hogy júniusban melyik húsz játék volt a legkelendőbb amerikai barátaink körében. Élen a World of Warcraft...

Bejelentették a legújabb Guild Wars-kiegészítést

Bejelentették a harmadik (hivatalosan mégcsak a második) Guild Wars-kiterjesztést, melynek Nightfall lesz az alcíme - mint arról már korábban beszámoltunk Nektek.

Büntető Team Fortress 2 trailer

A mai nap folyamán újból van szerencsém bemutatni egy régóta várt játék első komolyabb prezentációját, következzék a Team Fortress 2 videoja.

Jericho - az első képek

A ma hajnalban bemutatott új Clive Barker játék első képeire csak idáig kellett várni, hiszen galériánkban máris lecsekkolhatjátok az első három példányt.

Kane & Lynch - az első képek

A Hitman készítőinek új játékát, a Kane & Lynch: Dead Men-t vasárnap mutattuk be nektek, s lám már meg is kaptuk az első (sajnos alacsony felbontású) képeket.

Clive Barker's Jericho bejelentés

Az Undying készítője, a horror veterán Clive Barker egy vadi új játékot fejleszt a Codemasters megbízásából, melynek a Jericho címet adták.

Ütős Portal videó érkezett

Már meg is érkezett az alig pár napja bejelentett új Valve mini-játék első mozgóképes előzetese. A Portal-t a dobozos HL2: Episode 2-hoz adják majd ajándékba.

UPDT: Javítás érkezik a Sin Episode 1-hoz

A Ritual említést tett arról, hogy hétvége felé javítást készülnek kidobni nemrégen megjelent FPS-ükhöz, a Sin Episode 1: Emergencehez - nézzük, mi vár ránk!

Késik a Neverwinter Nights 2 és a Loki

Körülbelül egy hónapot fog késni a nagysikerű Neverwinter Nights második része, valamint egy negyedévet csúszik a Cyanide szerepjátéka, a Loki.