Hírarchívum - 2006. július

Kilenc animáció estére

Kilenc videót töltöttünk fel gyorsban szerverünkre, melyeket rögtön - természetesen kötelező jelleggel - le is rángathattok tőlünk. Letöltő programokat izzítani, kérem...

250 friss kép a galériában

Nem mindennapi felhozatalt sikerült ma összehoznunk, melyben tuti biztos, hogy mindenki talál magának kedvére való látnivalót. Fáradjatok beljebb!

Holnaptól már játszható a GTR 2

Gondolom, az igazi szimulátor-rajongók nem érik be holmi Need for Speed: Most Wanteddel, vagy Evolution GT-vel - számukra a GTR2 jelenti a Kánaánt!

November tizedikén érkezik a NFS: Carbon

Általában az EA-címek egy napon érkezik minden platformra a szovjet fogyasztók kivételével: a kiadó a november 10-ei dátumot jelölte meg megjelenési napnak.

Megkezdődött az igazi konzolháború

A Gamekapcsot sűrűn olvasók megszokhatták már, hogy mindig szakítunk időt egy kis viccelődésre. Ezúttal egy rövid videót prezentálunk nektek az Igazi Konzolháborúból!

Cartoon Network MMORPG készülőben

A Grigon Entertainment készíti a népszerű mesecsatorna világába elrepítő új, egyelőre névtelen MMORPG-t, mely 2008-ban jelenik majd meg és ingyenes lesz!

Beindult a Playstation 3 gyártása

Az Asustek Computer büszkén jelenti, hogy a Sony megbízásából a napokban megkezdte a Playstation 3 konzolok sorozatgyártását.

Két új X360 játék a japán stílust kedvelőknek

Oneechanbara X és The iDolm@ster. Nem könnyen megjegyezhető nevek, de az biztos, hogy a japán stílust kedvelő játékosok imádni fogják őket.

Kipróbálható a Faces of War

A korábban Outfront II néven ismert második világháborús stratégia kipróbálható verziója végre letölthető az internetről - tükörszerver-lista itt!

2007-ben kerül filmvászonra a Prey

Bár sokat nem tudni a címben szereplő alkotásról, de nagyon reménykedünk benne, hogy Uwe Boll mester egyelőre nem tette rá a csúnya, pénzes mancsait...