Hírarchívum - 2007. január

Bejelentették az új Oblivion-kiegészítőt

A Bethesda végre hivatalosan is megerősítette a The Elder Scrolls IV: Oblivion legújabb és egyben legnagyobb kiegészítésének, a Shivering Isles-nak fejlesztését.

Késik a Crackdown demója

David Jones és bandája holnapra ígérte a Crackdown demóját, azonban a demó csak január végén válik elérhetővé az Xbox Live-felhasználók számára.

Készül a Final Fantasy első két része PSP-re

A NES, a PlayStation és a GameBoy Advance után most PlayStation Portable-re is elkészül a Final Fantasy-sorozat első két része.

Áprilisban jön a PlayStation 3? Nem!

A mai nap folyamán egy pillanatra megállt a szívünk: a Sony egyik fejese, Howard Stringer kissé félreérthető módon beszélt a PlayStation 3 európai debütálásáról.

Megérkezett a legfrissebb brit toplista

Megérkezett legfrissebb brit toplista, mely az utóbbi idők egyik legszínesebb lajstromának tekinthető, hiszen végre megdőlt a FIFA-PES páros angliai uralma.

Kamu volt az Xbox 360-as Crysis

A Consumer Electronics Show megrendezése alatt röppent fel a hír, miszerint a sikervárományos Crysis egy butított változata X360-ra is meg fog jelenni.

Három nap, két világ, egy esély - Timeo

A Ghostbusters bejelentése után a ZootFly-os srácok egy újabb játék készültét fedték fel a minap. A cucc a Timeo névre hallgat és igen érdekesen hangzik a sztorija!

Winterhearts Guild - a Sonata Arctica ihlette RPG

A Sonata Arctica egy, a nem is oly távoli múltban alakult banda, mely 1999. óta egyre népszerűbb, dallamos powermetáljával, tipikus finn rockzenéjével.

Sega Rally Revo - az első képek

A SEGA ma elküldte az első képeket a tavalyi játékkiállításokról fejlesztési gondok miatt lemaradt Sega Rally Revo-ról. A fotókon nem látunk semmi problémát!

Megerősítették az új Ghostbusters készültét

Tegnap Tjames négy videót osztott meg Veletek az új - egyelőre bejelentetlen - Ghostbustersből. A fejlesztők ma elismerték: a videók az ő játékukból származnak.