Hírarchívum - 2007. január

Drivert fejleszt kizárólag PSP-re a Ubisoft

A Driver-jogok megszerzése után PlayStation Portable-exkluzív Driver-epizód fejlesztésével bízta meg a Ubisoft a Reflections és Sumo Digital srácait...

Megtekinthető a Stranglehold legújabb videója

Hetek, hónapok vannak hátra a Stranglehold boltokba kerüléséig, s hogy a tűkön ülő rajongók ne unatkozzanak addig, a készítők kiadták a cím legújabb előzetes kisfilmjét.

BioShock - nem lesz demó, sem többjátékos mód

Néhány friss információ került napvilágra az Irrational Games által fejlesztett FPS-RPG hibrid BioShock nem rég beizzított hivatalos honlapján.

Kiegészül a Neverwinter Nights második része?

Elképzelhető, hogy az Obsidian Entertainment kiegészítést készít nem régen megjelent szerepjátékához, a Neverwinter Nights második részéhez.

A héten megjelenő játékok

Január utolsó hetébe léptünk, s hasonlóan a korábbi napokhoz, semmi érdemleges, szóra érdemes cím nem kerül a boltokba a következő hét napon. Talán majd jövő héten...

Advanced Warfighter 2 látnivalók érkeztek

Egy darab új videót, galériánkban pedig tizenhárom friss képet tekinthettek meg a PC-re, PS3-ra, X360-ra és PSP-re készülő GRAW második részéről.

Révbe értek a Crackdown munkálatai

A Microsoft bejelentéséből tudtuk meg, hogy az X360-exkluzív Crackdown munkálatai befejeződtek. Az akciójáték február 23-án kerül a magyar boltok polcaira.

Április 3-án jelenik meg a Monster Madness

Fény derült a PC-re és X360-ra készülő Monster Madness: Battle for Suburbia végleges megjelenési dátumára. A játék április harmadikán kerül boltokba.

Feloszlik a Paraworld fejlesztőgárdája

A Paraworld készítői bejelentették, hogy csapatuk (SEK) hamarosan feloszlik. Búcsúzóul egy végső meglepetéssel készülnek a Paraworld-játékosok számára.

A Blu-Ray lassítja a PS3-as Oblivion fejlesztését

A The Elder Scrolls IV: Obliviont fejlesztő Bethesda srácainak állítása szerint a PlayStation 3-as átirat hegesztése nagymértékben körülményes a Blu-Ray technológia miatt.