Hírarchívum - 2007. január

Szeretetcsomag Csernobilból

A THQ-s srácok gondoskodnak róla, hogy egy percig se felejtsük el a STALKER-t. A mai dózis 5 friss kép és 1 vadi új trailer - jó nézelődést!

Battlefield 2142: Nothern Strike - bejelentés

A Battlefield 2142-höz már készül az első Booster Pack - tudtuk meg ma az EA-től. A csomag a Northern Strike címet kapta, az ára pedig mindössze 10 dolcsi lesz!

Gears of War: 3 millió eladott példány

A Gears of War tovább folytatja előretörését: már több mint hárommillió példányban talált gazdára, mellyel háromszoros platina lemez státuszt ért el.

Nintendo Wii-re is lesz Bionicle Heroes

Az Eidos és a TT Games ma megerősítette, hogy a közeljövőben Nintendo Wii konzolra is készül egy átírat a Bionicle: Heroes című játékukból. Éljen.

Sony PSP 2 - pletykák

A mai nap folyamán kiszivárgott információk érkeztek a Cobalt fedőnévvel készülő új Sony konzolról, vagyis a Playstation Portable 2-ről.

Elérhető a Battlestations: Midway demója

Az ígéretekhez tartva magát az Eidos megjelentette a mai napon a magyar fejlesztésű Battlestations: Midway első demóját Xbox 360-ra.

Késik a Fatal Inertia és a Bladestorm

A KOEI bejelentette, hogy a PS3-ra és X360-ra készülő Bladestorm: Hundred Years War és Fatal Inertia megjelenése nyáron esedékes, nem pedig márciusban.

28 órán belül elérték a hetvenedik szintet

Egy francia játékos érte el először a hetvenedik szintet rekordidő alatt a World of Warcraftban: 28 órába telt neki, míg az újabb szintkorlátig tornázta föl karakterét.

Elkészült a Supreme Commander

"Supreme Commander goes gold" - jelentette be a játékot fejlesztő Gas Powered Games, hogy február 20-án megjelenő stratégiájuk elkészült.

Itt az UFO: Afterlight kipróbálható változata

Hamarosan boltokba kerül az UFO: Afterlight, ily módon a Cenega elérhetővé tette a cím kipróbálható változatát, mely rövid bepillantást enged a sorozat folytatásába.