Hírarchívum - 2007. január

Áprilisban érkezik a legújabb Tomb Raider

A Tomb Raider: 10th Anniversary Edition kiadójaként az SCi bejelentette, hogy a "régi-új" Lara Croft-játék áprilisban jelenik meg PC-re, PS2-re és PSP-re.

Szerda esti galériafrissítés

Rengeteg friss kép került fel galériánkba a legújabb játékukról. A mai adag résztvevői többek közt: Call of Duty 3, Burning Crusade, God of War II, Warmonger...

Burning Crusade: 24 órán belül 2.4 millió vásárló

Hazánkban még egy szoftverüzlet is kinyitott rögtön éjfél után, hogy a telhetetlen World of Warcraft-játékosok beszerezhessék kedvencük első kiegészítését...

Új névre lelt a Fall of Liberty

A Call of Duty: Finest Hour készítői a mai nappal úgy döntöttek, hogy kicsit megváltoztatják a legújabb, II. világháborúban játszódó játékuk címét.

Az idei Oscar-díj jelöltjei

Megérkezett azon hosszú és tartalmas lista, mely az idei Oscar-díj jelöltjeit vonultatja fel. A díjakat ezúttal hetvenkilencedszerre fogják átadni.

Letölthető a Crackdown demója

Jobb később, mint soha. Szólhatnánk közhelyesen az elmúlt napok izgalmai után, mikor is jan. 17-én megtudtuk, hogy másnap nem jelenik meg a Crackdown demója.

Japánban még olcsóbb lesz a PlayStation 3

Habár premierjekor már az első órákban hiány volt az új PS-ből Japánban, mostanra azonban csak halmozódnak a feleslegek: a Sony ezért beveti a hírhedt árzabálót.

Elkészült a Virtua Fighter 5

A Sega bejelentéséből tudtuk meg, hogy a Virtua Fighter-sorozat ötödik részének PlayStation 3-as verziója elkészült és sorozatgyártásra alkalmas állapotba került.

Sony: nem áll fejlesztés alatt a PSP 2

Múlt héten pénteken került fel a világhálóra két kép a PSP 2-ről, melyek hivatalos fotókként voltak feltüntetve. Sajnos, csak az ügyeletes Móka Róka áldozatai lettünk.

A Blizzard nem akar World of Warcraft 2-t

Itzik Ben Bassat, a World of Warcraftot is jegyző Blizzard egyik vezér egyénisége újabban sokat fecseg a cég jövőbeli terveiről. Most következő MMO-jukről mesélt egy keveset.