Hírarchívum - 2007. október

Újabb Unreal Tournament III videók érkeztek

Megjelent az Unreal Tournament III bétaverziója, így akinek van elég gépe hozzá, valószínűleg most is azt tolja - ezen pedig nem is csodálkozunk!

HWSW: Megérkezett a Microsoft új gamer egere

Magyarországra is megérkezett a Microsoft játékosoknak szánt Sidewinder egere - számolt be róla Nagytestvérünk, a HWSW magazin.

Magyar Motorstorm bajnokság PS3-ért!

Gyere gyere el a Sony Centrumok egyikébe november 11-ig, és fuss a Motorstorm játékban egy jó időt, amivel a november 17-i Online elődöntőbe bekerülhetsz!

Brutal Legend - Az első videó

Azt, hogy Tim Schafer a Brutal Legend cmű új játákán dolgozik már korábban olvashattátok oldalunkon. Viszont most már egy kis ízeltő videót is láthattok belőle.

Call of Duty 4: Modern Warfare TV reklám

Hamarosan, még pontosabban November 6-án megérkezik a Call of Duty új része. Most egy TV reklámmal lepett meg minket a kiadó, mely még jobban a vásárlásra ösztönöz.

Timeshift - Arany lemezen

A Sierra boldogan jelentette be ma, hogy új sikervárományos játékuk végre készen áll, hogy a futószalagokon sokszorosítsák. Mindenki készüljön!

178 százalékkal nőttek a PlayStation 3 eladásai

Az Egyesült Királyságban 178 százalékkal nőttek a PlayStation 3 eladások az újonnan megjelent, negyven gigabájtos merevlemezzel szerelt modellnek köszönhetően.

A Wii-tulajok 67%-a nem játszott mostanában

A japán Famitsu magazint is kiadó Enterbrain elnöke szakvéleménye szerint az üzleti siker ellenére, a Wii-tulajok nagy része már jó ideje fel sem emelte a gép kontrollerét.

Saját PlayStation Home-on dolgozik a Microsoft

Egy San Jose-i expón Daniel Schiappa, a Microsoft Xbox 360-ért felelős divíziójának fejese egy PlayStation Home-hoz hasonlító rendszer fejlesztéséről beszélt.

Januárban kerül boltokba az új Nights

Már az idei GC alatt is bizonytalan volt a Nights: Journey of Dreams őszi megjelenése, a Sega pedig ma hivatalosan is megerősítette, hogy a játék késni fog.